Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diana_na_wózku

Czy w wieku 21 lat można nadal być niedojrzałym emocjonalnie?

Polecane posty

tak jak w temacie. Ja tam jestem bardzo nerwowa, kapryśna,wybuchowa,zmienna. potrafię zakończyć dobrą znajomość bo mam zły humor, i potem nie żałuję nawet. Czasami lubię być złośliwa dla zboków na czatach, wtedy czuję się panią sytuacji Jestem nieobowiązkowym leniem Nawet wyglądam na 14-15 lat (to akurat zaleta) mój styl ubierania jest bardziej nastoletni niż dorosły. I sama łapię się na tym że postrzegam siebie jako nastolatka. Mam nastoletnie zainteresowania. Czytam książki dl nastolatek Czasami używam slangu Nie ciągnie mnie do związku, seksu ani jakichkolwiek relacji z facetami oprócz kumpelskich Czy to jest niedojrzałość?

Gość gość
Dash Rysiu, przystojny avatar :)

Gość gość
Ciekawe zjawisko, jestem w twoim wieku i moja przyjaciółka jest taka jak ty, przez co zaczynamy sie coraz gorzej dogadywac, bo ona sama mowi,ze czuje sie jeszcze dzieckiem,jej zainteresowania tez są nieco infantylne. No a mi juz zakladanie rodziny po głowie chodzi :)

Gość gość
Ja mam 31, a mam tak samo, i tez czytam książki new/young afult. Ubieram się luźno, bo w pracy dresd code nie obowiązuje. Tez miewam kaprysy i jazdy. I żyję. Ciąża i rodzina to dla mnie zło konieczne.

Gość gość
Dojrzalym emocjonalnie to sie jest zazwyczaj w okolicach 30 stki. Przeczytaj najpierw co to pojecie oznacza