Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidzę samic

Jak najbardziej upokorzyć kobietę by cierpiała już do końca swych dni?

Polecane posty

Gość gość
a gdyby tak każda dziewczyna mściła się na swoim niewiernym mężu czy chłopaku który ją zranił to pomyślcie ilu na świecie byłoby teraz mężczyzn? Statystyki mówią że to faceci szukają nowych relacji z innymi kobietami...wystarczy wejść na portale randkowe..

Gość gość
Ile ludzi tyle doswiadczen. Ja obserwujac zachowania kobiet z ktorymi mialem przyjemnosc to sie nauczylem ze kobieta odrzucona to kobieta wsciekla. Sam prowokowalem sytuacje ze to kobieta mnie zostawia a nie ja ją. Robie takie manipulacje zmuszajac je bez ich wiedzy zeby mnie zostawily.

Gość gość
A kobieta ktora po rzuceniu mnie widzac ze jestem szczesliwym czlowiekiem probuje na nowo jakis kontakt zlapac. A jak nie jestem zainteresowany to im zaczyna palma bic.

Gość gość
Przed jedna panna udawalem biednego kolesia. Mialem wtedy firme. I dobrze mi sie powodzilo. Ale przed dziewczyna zgrywalem nieudacznika. Wkoncu mnie olala. Po jakims czasie doszlo do niej poprzez wspolnych znajomych troche informacji o mojej osobie i dopiero sie zaczelo!!! Zaczelo jej odwalac i jej matce. Przesladowaly mnie :-( cyrk taki ze na material filmowaly. Matka kazala corce zerwac z facetem i zmuszala ja do nawiazania blizszej znajomosci ze mna. A ja totalna obojetnosc. A one wsciekle !!!

Gość gość
Kobiety tematow o kale nie zakladaja ale za to o polykaniu spermy juz tak.

Gość gość
gość dziś a nie jest to najlepszy sposób na zemstę także na mężczyźnie? Olać chwasta, nie pokazywać tęsknoty, być uśmiechniętą, promienną i nie budować jego ego?

Gość gość
Facet na poprawe humory po olaniu przez kobiete idzie do agencji-taniej wychodzi niz tradycyjny zwiazek.

Gość gość
ale mi penis stoi jak patrze na te przykute ruhane kobiety he he

Gość gość
gość dziś To radźcie tak sobie do końca życia :)

Gość gość
jak żonka czy partnerka robi się nieznośna to też czasem trzeba iść do agencji albo studentki co przyjmuje w mieszkaniu więc nie ograniczałbym zaspokajania potrzeb do konieczności niebycia w związku

Gość gość
Podczas strzelania kobiecie minety zwymiotuj na jej łono. Jak zapyta dlaczego, to powiedz, że smród był nie do wytrzymania. Na pewno na długo to zapamięta.

Gość gość
gość dziś Ależ nie bądź mięczak. Idź na całość - tylko płatny seks. Po co być szmatą (oszukiwać) i męczyć się z babą. Bądź samowystarczalny, pokaż im, że nie potrzebujesz kobiet. W ogóle nam wszystkim pokaż.

Gość gość
No co tam? miękka faja?

Gość gość
13:29 a "normalne" niby dają za darmo? Wy zawsze w ten czy inny sposób sobie bierzcie za usługę , więc tylko płatny seks jest rzeczywistością. Deal z prostytutką jest przynajmniej jasny , transparentny i uczciwy.

Gość gość
Faceci kedyś byli porządni i szlachetni , teraz chcą pieknej kobiety wiernej uczciwej i dobrze dającej ;-P Tylko co w zamian mamy? Mozna liczyć na jakiś prezent albo wierność ? Żadkość, bo teraz wszyscy chcą mieć wszystko za darmo albo pół darmo ...bo im się należy , czy aby napewno? Facetów jak na pęczki...

Gość gość
Kobiecie z agencji nie trzeba placic alimentow i nie grozi podzial majatku. 100-200zl za numerek i nie trzeba prezentow robic,do kina i na kolacje isc.nawet sprzatac w domu ne trzeba. I pic browara mozna do sniadania nawet.

Gość gość
Do autora: Najbardziej upokorzysz kobietę, gdy palniesz łbem w mur i zostaniesz gejem.

Gość gość
chciałbym mieć jeszcze dzieci ale nie z Tobą bo Ty się do tego nie nadajesz

Gość gość
A kim ty jesteś, by cię jakaś obca kobieta zechciała na ojca? Chorujesz psychicznie na coś? do 14:37

Gość gość
No właśnie, kobieta z agencji jest lepsza na każdym froncie to nie wiążcie się z żadną kobietą tylko wizytujcie w burdelach. Świetny pomysł, popieram. I nie rozmnażajcie się proszę :) (BTW. prostytutce jak się ją zapłodni też się płaci alimenty).

Gość gość
Uważam że sporadyczne wizyty u profesjonalistki w czasie niedyspozycji żony np choroby nie wykluczają udanego i szczęśliwego małżeństwa , wręcz przeciwnie bo dzięki temu mężczyzna się od stresuje i naprawdę jeszcze bardziej kocha swój żonę:) w tym wypadku to tylko załatwianie potrzeby fizjologicznej i zupełnie inna sytuacja niż Gdyby mąż miał kochankę , zaangazowsł się emocjonalnie i pokochał inną kobietę i zdradzał ją w dodatku w ich sypialni gdy żony nie ma w domu...

Gość gość
gość dziś Aha, czyli jak mój mąż jest zestresowany i nie ma ochoty na sex, to ja mogę spokojnie iść do baru i sobie zaliczyć i nie robię nic złego. Więcej, jestem nie tylko usprawiedliwiona, ale też można mnie pochwalić, bo wracam szczęśliwsza, uspokojona i robię to dla dobra mojego małżeństwa. Fajnie, mało który facet ma tak liberalne poglądy.

Gość gość
1. Kobiety to nie faceci. Co innego wypada facetowi a co innego kobiecie 2. Nie znam faceta który nie miałby ochoty na sex.

Gość gość
14:51 prawda Stara jak swiat

Gość gość
14:56 to nie to samo bo kobieta ma generalnie inną seksualność niż mężczyzna, no i konsekwencje w postaci niechcianej ciąży co może rozwalić związek.Wizyta żony w barze to nie to samo co wizyta męża u prostytutki.Oczywicie najlepiej żeby żona wiedziała o wizytach męża niestety wiele kobiet nie rozumie mężczyzn chociaż zdarzają się mądre żony które wiedzą że "psa z łańcucha trzeba czasem spuścić" właśnie dla dobra i stabilności ich związku w sposób kontrolowany to zrobić, co mądrzejsze kobiety po latach związku nabywają takiego doświadczenia życiowego i chwała im za to :)

Gość gość
Jest jedna rzecz : OPINIA. Nic tak nie działa na kobiety jak ich opinia o sobie wśród innych ludzi i otoczenia. Nic tak nie dotnie kobiety do żywego jak kiepska opinia o niej.

Gość gość
gość dziś , gość dziś Że co proszę? Kto wam nagadał takich głupot? Co znaczy nie wypada kobiecie? Nie wypada to zdradzać, nie wypada być ścierą (oszustem) to nie wypada. x " to nie to samo bo kobieta ma generalnie inną seksualność niż mężczyzna, " Fakt, ja mam większe potrzeby seksualne od niejednego faceta (w tym mojego). x "no i konsekwencje w postaci niechcianej ciąży co może rozwalić związek." Nieślubne dziecko faceta też. Poza tym, u mężatki nie ma wpadki. Masz problem? x "Wizyta żony w barze to nie to samo co wizyta męża u prostytutki." Tak? Bo my zaliczymy bezpłatnie? Fakt. Z punktu widzenia finansów rodziny to lepiej, żeby to kobieta się puszczała. x "Oczywicie najlepiej żeby żona wiedziała o wizytach męża niestety wiele kobiet nie rozumie mężczyzn chociaż zdarzają się mądre żony które wiedzą że "psa z łańcucha trzeba czasem spuścić" A czemuż to zony z łańcucha spuścić nie można? Proszę tylko o racjonalne argumenty. x "właśnie dla dobra i stabilności ich związku w sposób kontrolowany to zrobić, co mądrzejsze kobiety po latach związku nabywają takiego doświadczenia życiowego i chwała im za to " Podobnie chwała mężom, którzy przymykają oko na małe kobiece grzeszki :). Klasyczny przykład moralności Kalego: Jak Kalemu ukraść krowa to źle, ale jak Kali to dobrze? Nie macie żadnych przesłanek oprócz tradycji, żeby pisać, że kobieta jest inna. Bo np. na Haiti, kobiety sypiają z wieloma facetami i nie mają problemów z psychiką czy coś. Ale uwzględnijcie, że u nas, w naszej tradycji jest monogamia, a każde odstępstwo od niej to zdrada.

Gość gość
A, jeszcze jedno... "gość dziś 2. Nie znam faceta który nie miałby ochoty na sex. " A ja znam. Tadam. I co z tym dalej?

Gość gość
Coś zabrakło wam argumentów?