Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takasobieja16

czy ktoras mama pomoze?

Polecane posty

witam zwracam sie z zapytaniem do mam . byc moze ktoras jest w stanie pomoc...niestety nie jestem w stanie sama skompletowac calej wyprawki dla maluszkajestem bezradna :( zostaly mi dwa miesiace a brak mi podstawowych rzeczy jak butelki do karmienia kolderka smoczki pieluszki tetrowe i kosmetyki dla dzidziusia... nie chce pomocy finansowej...bardziej potrzebna jest zywnosc i rzeczy dla maluszka. czasem ktoras z mam ma niepotrzebne rzeczy po swoich pociechac ktorych juz nie potrzebuje i chcialaby sie podzieli?bede bardzo wdzieczna moze w orzyszlosci bede dala rade sie jakos odwdzieczyc za pomoc i okaxzane serce zblizaja sie swieta i ja juz naprawde nie daje rady :(

Gość gość
Skąd Pani jest ?

Gość gość
Rozumiem, że beztrosko zaszlas sobie w ciążę nie mając żadnych dochodów ani zabezpieczenia finansowego. A może tatuś dziecka by dał co? Dzieciaka zrobić potrafił ale już z reszta ma problem. Nawet gdybym miała to nie dałabym, bo trzeba myśleć głową, a nie narzadami rozrodczymi.

Gość gość
Pieluchy tetrowe? W Pepco po 2 zł. Smoczki? 5-6 zł z canpola . butelki - 8-10 zl z canpola. Wielki majątek na prawde

Gość gość
Coś Pani pomogę. Ale poda Pani adres?

Gość gość
Żywność dla noworodka?

Gość gość
Uzasadnij swoja prosbe. Masz 16 lat? U kogo mieszkasz? Jak sie znalazlas w takiej syt? Byc moze ktos z dobrym sercem pomoze. Jak jestes z mojej okolicy pomoge. Skad jestes?

Gość gość
nie nie mam 16 lat i nie mysle narzadami plciowymi ale warto sie bylo przekonac ile jadu i zlosliwosci drzemie w ludziach piszacych jako "gosc" pozdrawiam i zycze wiecej empatii a mniej zawisci z okazji zblizajacych sie swiat watek uwazam za zamkniety

Gość gość
Ja chciałam pomóc, poprosiłam o adres.

Gość gość
No wiec, co z adresem chce pomoc a nie wiem jak nie znając adresu???

Gość gość
Kolejna deebilna prowokacja... :/

Gość gość
Boo Polski narod to k***ewski narod. Poza tym czego sie spodziewac jak w wiekszosci wchodza tu gowniary albo sfrustrowane stare panny, ktore dawno chlopa w lozku nie mialy.