Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kożelanka

Niania na Sylwestra, jaki koszt?

Polecane posty

Gość Kożelanka

Ile kosztuje niania na Sylwestra? Śląska, opieka nad dwójką dzieci 4 i 7 lat.

Gość gość
Ja jestem niania ze slaska. Nie oferuje sie, bo mam plany. Podpowiem Ci stawke_ ja bym kosztowala 250 zl. Naprawde ci nie szkoda oddac dzieci obcej kobiecie? Bedziesz sie dobrze bawila zatrudniajac jednorazowo obca kobiete???????????

Gość Kożelanka
Pytam bo sama chcę sobie dorobić i dostałam ofertę na opiekę właśnie nad takimi dziećmi i nie wiem jaką podać cenę.

Gość Kożelanka
Podnoszę temat

Gość SlowianskaLala
Zalezy co od takiej niani oczekujesz. Zabaw dla dzieci czy po prostu zeby Ci ktos sie dziecmi zajal wlaczyl bajke dal kolacje i polozyl spac. Wiadomo ze z samego rana po nie nie przyjedziesz a raczej jak wytrzezwiejesz czyli opieka od 19-20 do 13 lub 14 dnia nastepnego. Ja bym wziela 150-200zl za dwoje.

Gość gość
To jakieś 24h opieki jest.. dwójka dzieci... za jedno bym wzięła 15zł/h bo to jednak wyjątkowy dzień a nie zwykły. Więc 24h x 15zł = 360 ;) i razy dwa, bo dzieci jest dwójka 740zł Zaraz mi napiszecie, że ceny z kosmosu ale skoro za jedno dziecko oferują 15-20zł za sylwester to wiadomo, dwoje dzieci większy kłopot o raz tyle.

Gość gość
24 godziny opieki?? Zwariowalas?

Gość gość
Ja znalazłam u mnie przedszkole, które organizuje zabawę sylwestrowa dla dzieci w wieku 4-6 lat. Koszt 250 zł od dziecka w tym wyżywienie, zabawa i opieka od 18 do 13 dnia następnego.