Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy do was dotrze ze tesciowa nie ma obowiazku zajmowania sie waszymi dziecmi?

Polecane posty

Gość gość

było nie rodzic:o i nie podrzucać tego kukułczego jajka każdemu w rodzinie:o z naciskiem na tesciowa i matke i jeszcze te zale:o

Gość gość
Do niech nigdy to nie dotrze.

Gość gość
Tu autorko masz racje. Moja matka mnie sama wychowywala, tesciowa mnie obejrzala i w p**du pojechala, bo sie krowa cieli a jej corka ma p**de po porodzie rozwalona a synowa sie nie liczy, bo wnuki od synowej sie inaczej kocha,tak stwierdzila. Wiec matka mnie o 5 rano budzila, mialam 4 latka i do przedszkola prowadzala i nie podrzucala nikomu.

Gość gość
a ja nie mam obowiązku zajmować się teściowa jak będzie stara i niedolezna.

Gość gość
A ja nie mam obowiązku zajmować się teściowa jak będzie stara i niedolezna.

Gość gość
O to sie nie martw teściową sie zajmie córka albo syn a jak nie to pojdzie do domu starców a i jeszcze sa wnuki, takze ma duzo opcji. Tylko wy sie tak wyreczacie łapami teściów, dziadków, ciociow a wy c**y tylko robicie jedno za drugim.

Gość gość
Jasne juz widzę jak wnuki zajmą się stara babą która wcześniej odmówiła im pomocy. Jaaasne. Dom starcow pozostaje.

Gość gość
O znam taka jedna, ma trójkę dzieci no wiec dwojke daje do matki a to trzecie do tesciowej. Biedna matka ,przeciez z cala trojka by sobie nie poradzila a to jedno rzyga, drugie sra, trzecie glodne i matka jej by nie wiedziala gdzie pierwsze rece wsadzic. Od czego sa przedszkola, zlobki pytam.

Gość gość
a ja to bym nawet nie chciała żeby ten zgorzkniały jełop moim dzieckiem się zajmował :o sama swoimi dziećmi się nie zajmowała, bo ważniejsze były kawki, piwka i papieroski z koleżankami niż jej dzieci w końcu mój mąż w wieku 3 lat zaczął mówić do babci 'mamo' :o bo praktycznie od urodzenia cały czas był u niej. Przypomniała sobie o synu i córce jak zadłużyła mieszkanie i ją wyrzucili na zbity ryj. Mąż i szwagierka się zlitowali i zrzucili się jej na kawalerkę pod warunkiem, że pójdzie do pracy i będzie opłaca rachunki. Oczywiście mieszkanie nie jest na nią tylko na męża i jego siostrę, a ta durna krowa teatrzyki jeszcze odwala i żąda od wnuków laurek i wierszyków na dzień babci. No śmiech na sali :D Dzieci szwagierki ją poznały jak miały 3 i 5 lat, a nasze jak miało 3 lata. Niestety ta krowa już zapowiada, że jest schorowana i teraz dzieci będą jej się musiały odwdzięczyć za trud wychowania, bo ona już nie ma siły pracować. Zero chorób i 54 lata na karku.

Gość gość
Słowo babcia to nalezy zlikwidowac.Kobieta co odchowała bachory to wolny człowiek Jest wolna,niemusi lubiec potomstwa dzieci ,to obcy człowiek.

Gość gość
20;38 No zalezy jakie te wnuki sa, jak jakies dobre to moze, moze sie zajma baba, daj panie boze. Zreszta baba ma emeryture, to niech jej opiekunka pizdę myje.

Gość gość
Tesciowa nie ma obowiazku ani matka opiekowac sie dziecmi, moze ale jak chce sama z wlasnej woli a tak nic nie musi. Ta sa te wygodne baby co podrzucaja kukułki.