Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracujące mamy czy dorabiacie jeszcze po pracy?

Polecane posty

Gość gość
robie dodatkowo projekty w szeroko pojetej branzy sanitarnej, zazwyczaj wieczorami ok 21 jak dziecko już spi, jak sie chce to sie da, wystarczy z męzem dzielic sie obowiazkami

Gość gość
gość dziś właśnie ma racje, tylko dla niektórych to jest niewygodne. Przeczytajcie DOKŁADNIE ten wpis. Dokładnie i ze zrozumieniem, bo chyba jesteście w gorącej wodzie kąpane ;)

Gość gość
żyjemy w 21 wieku, i nie jestesmy zwierzetami aby nie móc okiełznać niektórych swoich instynktów nadanych nam przez nature, człowiek stał się rozumny i w życiu posługuje się przede wszystkim mózgiem, czasy się zmieniają, jest równouprawnienie, następuje zmiana ról, brak podziału na płcie, rodziny jednopłciowe, i nie powstrzymacie tego kury domowe nie wiadomo jak gdacząc

Gość gość
Przeczytałam panią 00:03 dokładnie. Wyzwala min.mnie i moja mamę od patologii.mnie to dotknęło gdyż uważam że nikt o mojej mamie która jest najcudowniejsza matka na świecie nie ma prawa tak się wypowiadać. Moja mama oprócz bycia mama była i nadal jest kobietą z wielkim powołaniem więc wybaczcie Panie ale nikt nie ma prawa mi mówić że moja mama czy ja to patologia bo nie spędziłam z dzieckiem pierwszych trzech lat życia!

Gość gość
gość dziś , nie -natura i to co natura wypracowała przez miliony lat, biologia, wszystkie nasze atawizmy - jest z pewnością korzystniejsze dla dziecka i jego rozwoju niż to, co od kilku lat krzyczą niby-faministki, którym zwyczajnie nie chce się zajmować swoim dzieckiem i powierzają innym opiekę nad nim. Przecież nikt nikogo nie zmusza do tego, by mieć dzieci. Można sobie kupić robocika.

Gość gość
ale pert.olisz

Gość gość
powyższy wpis do 00:03

Gość gość
"Można sobie kupić robocika. " A w jakim celu?

Gość gość
Jestem samotną matką i po pracy oczywiscie jeszcze pracuję (dziecko już śpi). Chyba nie muszę pisać dlaczego, bo to oczywiste.

Gość gość
00.03 ma rację. Dziecko potrzebuję matki, ale moim zdaniem potrzebuje też ojca. Mieć dziecko i nie znajdować dla niego czasu każdego dnia, to jest jakieś nieporozumienie. Nie zdajecie sobie sprawy jedna z drugą jakie to może mieć skutki. Jeśli jakimś cudem udaje wam się dorabiać poza etatem, ale nie kosztem czasu dla dziecka, to chylę czoła. To samo oczywiście dotyczy osób w trudnej sytuacji (samotna matko - brawo za wytrwałość i siłę). Ale jeśli mi jakaś wyzuta z uczuć kobieta wmawia, że skoro faceci pracują całe dnie, nie wirując dziecka, to ona też może, bo po to skończyła studia, to mnie się tylko śmiać chce z czegoś takiego, ale przez łzy, bo naprawdę szkoda dziecka.

Gość gość
*nie widując dziecka

Gość gość
Mam po 9h pracy 2 h dojazd ok 22 jeszcze dorabiac???czy co?a moze weekendymdom by chyba zgnil..to po co.miec dzieci??

Gość gość
Ja chciałabym conieco dorobic bez potrzeby wychodzenia codziennie z domu. Myślałam nawet o jakimś MLM ale firma na jaką ostatnio trafiłam jakoś mi nie pasuje do marketingu internetowego :/ Zresz czytam o tym prouvé i wątpię żeby była to solidna firma. Znacie jakieś dobre firmy MLM?

Gość gość
ty chora jesteś, ja w ogóle nie pracuję, mam 8 dzieci i dostaję za darmo ok. 6 tys. do tego mieszkanie socjalne itp. inna pomoc, niech idioci pracujący nas utrzymują

Gość gość
up

Gość gość
Bardzo dużo negatywnych opinii słyszę o tej firmie ostatnio, jest aż tak źle? Uczestniczę w pewnym projekcie z branży e-commerce, a dokładnie sklep internetowy wielobranżowy, jakby ktoś chciał porozmawiać to zapraszam: familo@poczta.pl