Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie poczuc szczesliwa, boje sie ze wtedy stanie sie coś zlego

Polecane posty

Gość gość

tez tak macie?

Gość gość
Ja tak mam zawsze, że jak pomyślę sobie że jest ok, jest fajnie i mogłoby tak zostać to wtedy zaczyna się cos dziać. Ale w drugą stronę też to działa, zawsze jak czuje ze juz nie mam siły, że mam dosyć wszystkich problemów to wtedy dzieje sie jeszcze i jeszcze gorzej. Najlepiej jak sie nie zastanawiam nad tym czy jestem szczęśliwa czy lubię swoje życie i to co się w nim dzieje bo wtedy jest dobrze.

Gość gość
Każdy jest kowalem swojego losu i tak na prawdę tylko i wyłącznie od nas zależy jak będzie ja swój los zmieniłam już dwa razy i nie żałuję mam 3 cudowne córki i jeszcze jeden skarb nam się szykuje: -) boje się mam obawy ale trzeba być dobrej myśli i myśleć tak że wszystko się ułoży.Przedewszystkim trzeba mieć plan na siebie i wiele rzeczy ja dostałam kopa zarabistego od dziecka więc teraz się nie poddaje i idę do celu nie ważne co by się działo najważniejsze jest to że człowiek coś robił i chciał a jeśli mu się nie uda to ma satysfakcję ze próbował ile mógł. Trzymajcie się ciepło i z wielkim optymizmem do przodu. Pamiętajcie słowa mają bardzo duża siłę.

Gość gość
Ostatnio założyłam taki temat i nie było prawie odzewu .... wcale nie było . Nawet nie wiem już gdzie jest. Mam identycznie