Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234567890

Jednodniowe krwawienie w środku cyklu

Polecane posty

Gość gość1234567890

Jestem w 21 dniu cyklu. Równo tydzień temu miałam owulacje. Wczoraj zauwazylam na wkladce kilka plamek krwi ale takiej rozzedzonej ze sluzem, jakby niteczki krwi w sluzie. Wieczorem pi stosunku tej krwi wylecialo więcej ale nie przypominalo to krwi okresowej. Trochę się martwię, mialyscie kiedyś taka sytuacje? Dodam że ostatnio przymowalam dopochwowo iladian forte bo odczuwalam lekkie drapanie i podejrzewałem ze to może być początek grzybicy. Wizyta u giną dopiero za tydzień.

Gość mundrka
Bez ginekologa nic nie zrobisz w tej sytuacji. Ja bym nie brała tego leku, bo nie wiesz jak zadziała - lekarz najpierw zrobi cytologię i się dopiero coś okaże. Nie wiem też czy jego działanie nie ma pływu na tabletki, bo zmienia śluz jakoś. Myślę, że najlepiej ten tydzień poczekać już. A jakie tabletki bierzesz?

Gość gość
gratulacje!to wyglada na ciaze, wlasnie takie krwawienie implantacyjne typowo tydzien po owulacji

Gość gość
Tez mi to wygląda na implantacje. Za około tydzień zrób test, chyba ze wcześniej pojawi sie miesiaczka. Miałam tak samo, a za dwa tygodnie rodze :-)