Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz991

Objawy ciąży

Polecane posty

Gość Tomasz991

Czy możliwe jest że 5 dni po stosunku są widoczne jakieś objawy ciąży? np osłabienie, czy zawroty głowy? Czy też za wcześnie na jakiekolwiek objawy? Czy możliwe że pigułka "dzień po" nie zadziałała?

Gość gość
nic takiego nie miałam w żadnej z 2 ciąż. A po 5 dniach nie ma objawów!

Gość Tomasz991
Dzięki - trochę mnie uspokoiłaś

Gość gość
Pigułka po to bomba hormonalna wiec mozliwe rozne objawy.

Gość Tomasz991
Są zawroty głowy,, obniżone ciśnienie i osłabienie - już drugi dzień Takie mogą być objawy po pigułce?

Gość gość
A w ulotce tego nie ma? Jak hormony wariuja to samopoczucie nigdy nie jest dobre.

Gość Tomasz991
W ulotce nie ma bo wyrzucona. Proszę - powiedzcie coś bo się denerwuję strasznie i moja dziewczyna też. Czy to są objawy ciąży czy pigułki? Jak szybko można zrobić test ciążowy?

Gość Tomasz991
W ulotce nie ma bo wyrzucona. Proszę - powiedzcie coś bo się denerwuję strasznie i moja dziewczyna też. Czy to są objawy ciąży czy pigułki? Jak szybko można zrobić test ciążowy?

Gość gość
Martwisz sie o dziewczyne i jej samopoczucie czy tylko przezywasz, ze moze byc w ciazy? Nast razem wkladaj wacka w gume. Najlepiej odwalic swoje , a pozniej kobieta musi lykac gowno i narazac swoje zdrowie i samopoczucie ,a Ty tylko lamentujesz po forach , bo tatuskiem nie chcesz zostac.

Gość Tomasz991
Chodzi mi tylko o poradę a ty mnie krytykujesz. Chcę zostać tatuśkiem i ona też chce być mamuśką ale plany były że to będzie nieco później.

Gość gość
Odpowiedzialny facet stosuje prezerwatywę jak nie chce zostać ojcem a ponieważ jeszcze nie jesteś odpowiedzialny to poczekaj i dorośnij do ojcostwa a w międzyczasie jest coś takiego jak prezerwatywa dzieciaku.