Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po zalozeniu spirali smiedzi mi z

Polecane posty

Gość gość

Ci pki. Naprawde smiedzi jakby cos zdechlo. Niestety jestem w uk i nie moge pojsc prywatnie do lekarza a ci mowia (lakarze tutaj) ze to nic i to normalne. Myję sie raz dziennie (ogolnie) ale odkad mam spirale to musze sie podmywac co.pol godziny bo tak wali (i to nie jest zart) ze jak ide sie zalatwic to mi sie rzygac chce. Rujnuje mi to zycie. Nie tylko intymne bo.o tym nawet niewspomne ale moje zycie. Co by bylo gdyby cos mi sie na ulicy stalo. Rozbieraja mnie a tutaj smrod jak ze smietniska. Spac nieoge po nocach bo mysle co tu zrobic. A angielski lekarz ze mam jakies zapalenie i samo minie.....

Gość gość
moim zdaniem wdało się jakieś zakażenie i trzeba je leczyć,jeśli dalej ci będą chrzanić ze samo minie zdejmij tą spirale

Gość gość
spirala to tak działa jakbyś co miesiąc została zapładniana i co miesiąc roniła płód, no ale skoro d*****nie jest najważniejsze i spirala musi być i to jest ważniejsze nawet niż smród to co poradzić

Gość gość
Brakuje czyszczenia konina

Gość gość
No to minetki nie bedzie :-(

Gość gość
zasuwaj do lekarza bo to znak ze dzieje sie cos niedobrego! jesli nie infekcja to jakies zakazenie!

Gość gość
Jeśli to zapalenie to nie bagatelizuj tego bo jak przejdzie na przydadki to może spowodować bezpłodność.najlepiej wyjmij to cholerstwo.

Gość gość
Na sto procent rozwija się zakażenie i stan zapalny! Trzeba jak najszybciej usunąć spirale i pewnie będzie potrzebny antybiotyk albo łyżeczkowanie macicy. Ja tak miałam okazało się że w ogóle nie mogę stosować spirali. Uważaj bo takie zapalenie może doprowadzić do zapalenia przydatków a nawet sepsy. Szybko do lekarza!