Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest jakiś sposób na teściowa która wiecznie wymyśla choroby

Polecane posty

Gość gość

Hej temat wiem że oklepany ale chciałabym zapytać czy może zna któraś z was sposób na teściowa co wiecznie leży i wymyśla, że jest chora. Tzn problem w zasadzie nie mój, ale przyjechaliśmy z mężem na jakiś czas tutaj i widzę co teściowa odpierdziela z moją szwagierka. Teściowa leży całe dnie i tylko dyryguje swoją córką, przynieś to, podaj tamto, wszystko podstaw pod nos a i tak obraza o wszystko. Szwagierka po rozwodzie, ma 8letniego syna ale nie może iść do pracy bo kto jej dziecko przypilnuje (teściowa nie ma zamiaru) ogólnie teściowa wykorzystuje ile może. A wszystko z lenistwa i dziwnych przekonań. Bo np pielgrzymki zaliczy wszystkie i na to zdrowie ma. Czy zna może sposób na takie coś? Myślałam o tym by ją szpitalem straszyć. Ktoś coś?

Gość gość
A po co straszyc, normalnie bez darcia paszczy powiedziec, ze dobrze wszyscy wiecie że to ściema i glupie gierki. I juz jestescie tym wszyscy znudzeni. A jesli naprawde jest taka chora to wlasnir zalatwiliscie jej na (tu konkretna date) wizyte u super lekarza, nawet ją zawieziecie. Doktor porobi wszystkie badania i po klopocie. Przynajmniej bedzie wiadomo co to za choroba.

Gość gość
Jak bedzie szła w zaparte, ze nie pojdzie to od razu krotko, że w takim razie niech już nie udaje, bo to sie hipochondria nazywa. A jesli jest chora to przynajmniej bedzie wiadomo jak leczyc

Gość gość
Wziąć i szwagierkę wywieźć daleko od teściowej, dzieciak do szkoły lub przedszkola, a ona dopracy. Teściową olewać, nie słuchać co mówi, nie odbierać tel., szybko kończyć rozmowę itp. Innego wyjścia chyba nie ma.