Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie!;!;

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w 6tygodniu ciąży licząc od @. Nie mam objawów typowych dla ciąży. Jestem jedynie zmęczona i ciągle senna i wiecej sikam. Ale nie bola mnie piersi, nie wymiotuje itp. Martwię się ze cos nie tak jest co o tym sadzicie..?

Gość gość
Wszystko jest tak:) Okres sie zatrzymal? U mnie zatrzymal sie okres i bolal mnie brzuch wlasnie jak na miesiaczke, dlatego czekalam z testem dosyc dlugo, bo myslalam, ze to z nerwow, a mialam sporo stresow. Zadnych innych objawow nie mialam, Potem jedynie wrazliwosc na niektore zapachy i tyle. Zero mdlosci, zero bolu piersi.

Gość gość
Tak u mnie czasami wrażliwość na zapachy. Martwię się po prostu czy wszystko jest ok.

Gość gość
Mysle, ze nie masz sie co martwic:) U mnie gdyby nie zatrzymany okres to jeszcze dluzej bym nie wiedziala. Zycze Ci, zebys miala lekka ciaze:)

Gość gość
Zbadaj pęcherz bo sika sie więcej dopiero gdzieś ok 8 miesiąca jak dziecko juz jest duże a maciaca naciska na pęcherz...

Gość gość
Bzdura, mozna sikac wiecej od poczatku i ta tendencja sie umtrzymuje cala ciaze.

Gość gość
Lekarz mi mówił ze od poczatku sie sika no macica od poczatku sie powiększa a nie od 8miesiaca.