Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obsesja religijna, czy spotkaliście kiedyś takie osoby?

Polecane posty

Gość gość
Wszystkie one takie mohery a z desperacji leca na kazdego faceta

Gość gość
Schizofrenia to straszna choroba i w takim wypadku trzeba być bardziej wyrozumiałym. Gorsze są te osoby "Święte pier/dolnięte", które tępią wszystkich i wszystko, jeśli się z ich zdaniem nie zgadzają, a nie mają zdiagnozowanych żadnych chorób psychicznych.

Gość gość
Sa same bo kto by je chcial? Chyba ze jakis zdesperowany rozwodnik ktory z braku laku przer**** wszystko co sie zakreci kolo niego ;)

Gość gość
Swieta p*****lnieta to chyba najgorsze gowno z wszystkich gowien ;)

Gość gość
Tak, juz wole tych ze schizami niz taka jedna swieta p*****lnieta ;)

Gość gość
Hahahahahahahahaha Nie moge z tej świętej p*****lnietej ;)

Gość gość
wreszcie jakis porządny temat daliscie

Gość gość
"gość dziś Wszystkie one takie mohery a z desperacji leca na kazdego faceta" Bez bolca baby dostają pier/dolca. I to niestety fakt. A najśmieszniejsze są te, które polują na ateistów, żeby ich nawracać :D Mam taką sąsiadkę, która lata jak poparzona za ateistą. Facet się nie może tego nachalnego babska pozbyć od kilku lat.

Gość gość
Oj to nie ty jedna znasz taka , kolo mojego domku mieszka taka nawrocona ktora co rusz poluje na jakiegos rozwodnika , no i wlasnie zauwazylam ze na ateistow najbardziej poluje , zamiast zakręcić sie kolo wielbiacych Boga to ona leci na tych co Boga nie uznają, bardzo dziwne to jest

Gość gość
To dziwne jest przeciez tacy ludzie sie nie dogadają . Nikt ateiscie nie przetłumaczy a tymbardziej staremu siwemu co od wieków nie uznaje Boga

Gość gość
Eeeee taki stary siwy zeby tylko zamoczyc starego sprochnialego bolca to i na chwile uwierzy ;)

Gość gość
Ja już takie dwie ciotki-cnotki niewydymki już nawróciłem, to do kościoła już tak nie latały. Jedna z nich wdała się potem w romans z księdzem i ma z nim całą trójcę w domu. Szkoda chłopa, bo po drugim zrzucił sutannę na dobre i zapierdziela w fabryce. Ta druga natomiast wyjechała do Anglii i siedzi z "Mustafą", taka zagorzała katoliczka...

Gość gość
Hahhahaha dobre

Gość gość
Ksiadz w fabryce , no niezle przebranzowienie ;)

Gość gość
Na forum taka jedna poznałem , wiecznie jej cos nie pasowalo , do wszystkich miala pretensje i ciagle strzelala focha niewiadomo o co

Gość gość
Nawroceni to tak naprawde bardzo zagubieni ludzie. Nawet sobie nie zdaja sprawy z tego.

Gość gość
oooo nigdy wiecej - byłem kiedys z taka nawrocona :( niezle mi nawrocila dom, dziecko popadło w depresje i ja tez, zniszczyła mi zycie :(

Gość gość
Ja jestem wierzący i spotykam się na Oazach z różnymi ludźmi. Najbardziej boli mnie serce, gdy widzę brak szacunku do "bliźniego" i brak poszanowania cudzej godności. Niestety często się spotykam z takim zachowaniem wśród"wierzących". Ja nigdy bym się nie odważył na zmuszanie innych ludzi do wiary, bo przypomina mi to chodzenie po domach przez świadków jehowy. Nie na tym polega wiara...

Gość gość
W największą obsesje popadają jak widać osoby których religia nie dotyczy, to jest wręcz fanatyzm antyreligijny, który w historii skończył się komunizmem.

Gość gość
23:05 popieram :)

Gość gość
Znam nawroconą ktora bardzo obgaduje i nie mozna jej ufac. Powiesz jej cos skrycie o swoim problemie to pojdzie i rozgada i obgada cie. Podla suka. Nienawidze jej.

Gość gość
Juz wole normalnych ateistow niz na sile nawroconych idiotów

Gość gość
A te objawienia na Malegorie ( czy jakos tak) sa najgorsze. To od szatana pochodzi te wszystkie objawienia . Oni mysla ze od Boga .

Gość gość
tutaj urządzenie z piątego wymiaru i twoja fura pali 90% mniej ale jeżeli nie masz anielskiej aury to urządzenie nie będzie działało https://www.youtube.com/watch?v=jVab4Bnylck Ci weganie mają na prawdę nasrane we łbie O.o Granica absurdu i głupoty została przekroczona... przy oglądaniu tego mój telefon mniej więcej w połowie dostał raka i nie chciał dalej odtwarzać filmu

Gość gość
gość dziś W największą obsesje popadają jak widać osoby których religia nie dotyczy, to jest wręcz fanatyzm antyreligijny, który w historii skończył się komunizmem. > Za komuny ludzie bardziej szanowali wartości religijne i instytucję kościoła, bo nie było tego co można obserwować teraz. A temat jest o osobach, które wpadły w fanatyzm religijny a nie o ateistach. Wielu ludzi odeszło od Kościoła Katolickiego i całej obłudy z nim związanej, ale dalej wierzą w Boga i żyją zgodnie z wiarą, bez wspierania instytucji kościelnych.

Gość gość
i nie będzie działało jak palicie ćpacie czy pijecie wódę i jecie mięso

Gość gość
Facetow nawroconych mniej sie słyszy ale baby co rusz sie nawracaja by trafic do nieba. Ale taka chamka ktora znam to napewno nie trafi do nieba za swoje podejscie do ludzi

Gość gość
Oni nawracają bo nie zdają sobie sprawy ze jest to brak poszanowania dla drugiego człowiek. Wierzą że ratują od mak piekielnych biednych ludzi. Innych opcji nie ma. Jest to sprawa nadrzędna dla nich. Miałam sporo koleżanek wierzących i takich nawracających fanatycznych jedna mnie prawie pobiła za odmienne poglądy. Inne bez wspólnot nie nawracały ale pomimo wykształcenia właściwie o niczym nie było można z nimi porozmawiać. Jedna 30 lat, studia takie owakie, a Bóg dla niej to starszy pan z brodą , świat powstał w 7 dni. I innej opcji nie było. Pomimo że podchodziłam z szacunkiem do ich religii nie bluzgałam, starałam się podtrzymać kontakt to nie miało to sensu i tak te wszystkie kontakty się rozpadły. Szkoda czasu było, tylko jedna opcja, zero refleksji, obraza że postawiłam pytanie dlaczego akurat ta religia jest prawdziwa a inne nie itd. I nie jestem lewaczką ani aborcjonistką.

Gość gość
23:17 gosc I lepiej by taki ateista z nawroconym sie nie spiknął bo tragedija bedzie w rodzinie

Gość gość
"Jedna 30 lat, studia takie owakie, a Bóg dla niej to starszy pan z brodą , świat powstał w 7 dni. I innej opcji nie było. Pomimo że podchodziłam z szacunkiem do ich religii nie bluzgałam, starałam się podtrzymać kontakt to nie miało to sensu i tak te wszystkie kontakty się rozpadły" Prawda, to sa ograniczeni ludzie- ci nawroceni, klapki na oczach