Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

weekend z good czy badboyem ?

Polecane posty

mam dwie opcje do wyboru : -weekend z goodboyem - niestety dojazd do niego muszę zorganizować sobie sama (około 20 zl w dwie strony) prawdopodobnie postawi mi wino i kolację, pójdziemy na spacer itp. nie ma mowy o czymś więcej, bo koleś mi się w ogole nie podoba w tych kategoriach. -weekend z badboyem na drugim końcu Polski (on płaci za mój dojazd :D) imprezka, dużo alkoholu i na pewno wyladujemy w łóżku. Jednak najgorszy będzie powrót, bo żal, ze już się skończyło i nieprędko wróci . A z goodboyem tego żalu by nie było, bo mieszka stosunkowo blisko mnie i można by powtórzyć. Jednak czas z goodboyem byłby czasem bez fajerwerków, o seksie nawet nie ma mowy :D

Gość gość
nie popelniaj starych bledow i wybierz goodboya:D

Gość gość
wybierz badboja,ma silniejsze nasienie

Gość gość
mun pedale,s********j

Mon - nie wyłączył wręcz przeciwnie :) a jeśli chodzi o tego badboya to jest nim mój ex :D :D wiem, wieeeem jak to wygląda :) Ale ja tam pojechalabym w celu pojednania, wytłumaczenia sobie tych wszystkich złych sytuacji i ostatecznie zapomnienia o tym raz na zawsze. Ex nigdy nie będzie moim facetem, ale pragnę wyjaśnić z nim to wszystko, pojednać się. Tym bardziej, że sam wyszedł z tą propozycją by zrobić sobie wcześniej taka wigilie razem.

wybrałam opcję good i co ? :o jeśli chodzi o dojazd - calkowity koszt wyniósł 8,50 zl. nie było ani kolacji ani wina, był tylko spacer do monopolowego po piwo - i to z mojej inicjatywy , bo goodboy najchętniej nie pilby alko tylko siedział na doopie i smęcil.W jego mieszkaniu był syf i było zimno. Miałam gęsią skórkę, zapewne oszczedzal na ogrzewaniu. Piwo pomogło mi jakoś przeżyć ten koszmarny wieczór. Na kolację zjadlam chipsy, a on zaproponował mi jaja sadzone (tylko to miał w lodówce - masakra totalna).Jaki tupet w ogole by zaproponować taką"potrawe" :o sniadanie - ta sama propozycja. Zjadłam na kacu zupkę chińską. A gdy wyszłam od niego od razu pobieglam do maca wtrząchnąć coś sycącego. Mało tego obmacywal mnie, co zupełnie przekreslilo nasza znajomość. Nie chce go znać :)

Podsymowujac Wygląd 4/10 Osobowość 1,5/10 Męskość 0/10 Grubość portfela 0/10 Wystrój mieszkania i komfortowosc 1/10

Jaki weekend? Dopiero sobota. Jak wczoraj byłem w restauracji z facetem i wróciłem dziś po południu, to też się liczy jako spędzony z nim weekend?

Gość gość
Studzia to pustak mun

Gość gość
zalezy... bad boj wali w morde, wiec jak jestes z patologii to zaiskrzy

nie, jego obecność z rańca wywołała u mnie nerwowość, depresje, zryla mi.psyche. Czułam się niekomfortowo i byłam głodna. Jeszcze kac był. mogło być gorzej ?! nie sądzę.

nie, jego obecność z rańca wywołała u mnie nerwowość, depresje, zryla mi.psyche. Czułam się niekomfortowo i byłam głodna. Jeszcze kac był. mogło być gorzej ?! nie sądzę.

Gość gość
Studzianki ile Ty masz lat? Ja Ci mogę zafundować weekend gdzie chcesz i sfinansować dojazdy. Później opiszesz taki weekend ze mną na kaffe? Co Ty na to?

zauważyłam, ale ja nie pojechałam tam w celach sercowych, randkowych itp. po prostu jako koleżanka, która on zapraszał już dawno dawno temu na wino i kolację za pewna przysługę . trul mi d**e długo i się zgodzilam. niemniej jednak liczyłam naprawdę na jakieś ludzkie zachowanie z jego strony.

No to nie rozumiem, czego się spodziewałaś. A pomyśl, że mogłaś wylegiwać się w wannie, czytać książkę czy kupić sobie piwo i wypić je w spokoju :)

Gość gość
Po chuuuj zajmujesz czas goodboyowi marnujesz mu tylko czas.

sam mnie zapraszał w uj czasu, w końcu znalazłam chwilę i postanowiłam się odchamic.myślałam : pogadamy, zjemy i wypijemy, posmiejemy się i bye. nie myślałam nawet o seksie bo wiadomo (4/10)

Gość gość
ładny ryj wcale nie daję dobrego seksu;-)

Gość gość
Prawdziwy facet sam bierze i nie pyta czy może..

Gość gość
Studzia ja Cię chętnie zabiorę w jakieś fajne miejace na cały weekend. Kasa to nie problem, umiem się zachować a przystojny też podobno jestem. Nawet nie chodzi o sex ale o dobre party.