Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka na mym slubie siedziala na kolanach swemu facetowi.co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość

podczas mego slubu moja kolezanka przy stoliku siedziala na kolanach swemu facetowi i przytulali sie do siebie..czy wg was to nie jest oznaka braku klasy?zeby tak zachowac sie na weselu u kogos?

Gość gość
Ślubu? To w kościele, czy w urzędzie są stoliki?

Gość gość
może wystosuj pismo w tej sprawie

Gość gość
no to trza było też swojemu lubemu siąść

Gość gość
sorki ...podczas wesela a nie slubu

Gość gość
zaprosilas zaledwie kolezanke, na wesele, ktorej z wlasnych brakow w zachowaniu i uposledzeniu emocjonalnym obrabiasz teraz tylek, po co? w sumie to patrzac na twoj wpis musialo isc tylko o nadzieje na gruba koperte :O

Gość gość
A mój przyjaciel się cały czas obściskiwał z nową dziewczyną bo świeżo zakochany. Szczerze? Cieszyłam się razem z nimi, w końcu to święto miłości nie? Co innego gdyby się ostatencyjnie, przy wszystkich obłapywali w sensie erotycznym.

Gość gość
to jakies prowo, normalna kobieta by nie patrzyła gdzie ktos tam siedxzail na jej slubie

Gość gość
a dlaczego nie mialaby siedziec na kolana u swojego faceta? przeciez nic takiego złego chyba nie robili? a co mieli klęczec przed tobą bo wesele masz?

Gość gość
Dokładnie. Byłam na ślubie gdzie jedna para właśnie się obściskiwała (trochę się podśmiewałyśmy z tego, bo było to strasznie ostentacyjne - laska mega zaborcza słała w świat komunikat "on jest mój", i bodajże przez to potem się rozstali), ale panna młoda zaaferowana całym wydarzeniem nawet nie zauważyła :)

Gość gość
Ojej, jeżeli Ci to przeszkadzało, a to Twoja dobra koleżanka, to mogłaś jej delikatnie zwrócić uwagę. Ja byłam na wiejskim weselu mojego szwagra, gdzie starsza uprawiala seks z kierowcą autokaru. Żeby było ciekawiej wybrali jako miejsce swoich uniesień plac zabaw. To dopiero niestosowne zachowanie.