Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladanie tv przy dzieciach

Polecane posty

Gość gość

Czy czesto ogladacie tv przy niemowlakach ?u mnie jest wlaczony caly dzien corka juz sie przyzwyczaila i nie jest nim zainteresowana chyba ze przelacze na bajke.lubie miec wlaczony tv bo jestem caly dzien sama z coreczka i to moja rozrywka

Gość gość
Nie jest to dobre dla dziecka...nawet jak się wydaje że nie zwraca uwagi...no ale rośnie w świecie tv...

Gość gość
a co jest zlego w właczonym tv przy niemowlaku? dziecko nawet tego nie oglada caly czas tylko slyszy dzwieki :O nie przesadzajcie :O

Gość gość
Dziecko się uczy że tv jest bardzo ważny skoro ciągle włączony, matka się co jakiś czas wslepia...chlonie te glupoty, migawki jak nawet tylko zerka...nawet się nie zorientujesz jak zacznie przesiasywac i nie będziesz mogła odgonic...:O

Gość gość
o k****a nie przesadzajcie serio :O coraz glupsze tematy w tym dziale, wg niektorych matek wszystko jest szkodliwe, niedlugo zabronicie dzieciom oddychac bo powietrze jest zanieczyszczone :O

Gość gość
Dokładnie. Wszystko ich dzieciaczkom szkodzi. :( Mam rezygnować z tv,bo mam dzieci?? Bez jaj. Córka ma 7 lat,absolutnie nie jest telemaniaczką,a tv u nas chodzi prawie cały czas...ma swoje ulugione bajki czy programy,ale najczęściej włącza sobie na youtube...Jak jest lato,to od rana do wieczora bawi się z innymi dziećmi na zewnątrz,często bierze rower,rolki albo hulajnogę,czasem kocyk i jakieś przekąski na "piknik".... Lubi pooglądać czasem bajkę ,ale dni,kiedy ślęczy tylko przed tv jest baaardzo mało. Syn ma 2 lata,też czasem lubi bajkę,ale generalnie fascynuje go dużo innych rzeczy. ;)

Gość gość
A dlaczego tv jest cały czas włączone? Boicie się ciszy? Tego ze będziecie musieli coś ze sobą zrobić? Porozmawiać? Dla mnie to jest lęk przed byciem sam ze sobą.

Gość gość
boszzz znow nawiedzone mamuśki.