Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teściowa w widowiskowy sposób upokorzyła mnie co teraz

Polecane posty

Gość gość

Gdy byłam w ciązy mówiłam ze będe potrzebowała pomocy. Mówiłam to jej więc uznałam że domyśli się o co chodzi. Niestety. Okazało się że ona odmówiła mi pomocy kiedy chcialam wrocic do pracy. Co teraz?

Gość gość
teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko! teraz spieerdalaj dvrna prowokatorko!

Gość gość
Ale opisz jeszcze jak Cię upokorzyła, bo ciężko się wypowiedzieć nie wiedząc co zrobiła.

Gość gość
"widowiskowe" prowo

Gość gość
no widowiskowo!!! Zgłoś się do sprawy dla reportera z tym upokorzeniem!!