Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna kobieta

Od 2,5 roku proszę męża o częstszy i urozmaicony sex

Polecane posty

Gość Fajna kobieta

Witam, Jestem młodą i zadbana kobieta. Całe życie miałam powodzenie u mężczyzn ale od ponad 10 lat kocham i jestem wierna jednemu. Jednak już nie wytrzymuje. Nie potrafię funkcjonować kochając się z mężem raz na 2 tygodnie, zawsze w łóżku i zawsze tak samo. Milion razy prosiłam, rozmawiałam, płakałam, krzyczałam. Mówiłam mu o swoich marzeniach erotycznych. Czasem chce szybkiego numerku tu i teraz, bo z majtek dosłownie kapie z pożądania - mogę zapomnieć. Czasem chce dzikiego i ostrego sexu, czasem namiętnie. Jestem otwarta i tolerancyjna, lubię się przebierać do łóżka, lubię zabawki, związanie oczu, wibrator czy kajdanki. Jest tyle świetnych rzeczy, które bym chciała... On tylko zasypia zaopatrzony w swój telefon. Ma mnie gdzieś. Nie czuję się jak kobieta przy nim, nie czuję się pożądana i spełniona. Bez sexu dostaje furii, nie potrafię funkcjonować. To jak naładowanie baterii. Tyle razy wyobrażalam sobie jak mąż sadza mnie na blacie w kuchni i namiętnie się że mną kocha, mówiłam mu to tak wiele razy. I nic. Często płacze i jest mi przepotwornie źle, brakuje mi erotyzmu i pożądania mężczyzny. Zdecydowałam, że nie będę się dłużej prosić i poniżac, bo to nic nie daje. Pragnę cudownego sexu i prawdziwego mężczyzny. Jest ktoś kto od dłuższego czasu o mnie zabiega, podoba mi się i wiem, że ja mu też. Czy to naprawdę źle, jeżeli pomyślę wkoncu o sobie i będę szczęśliwa i spełniona i będę spełniać z nim marzenia, które mój mąż ma gdzieś? Że znów poczuje wzrok pożądania mężczyzny? Moi rodzice częściej kochają się niż ja z mężem :( ja zwariuje, czy ja wymagam aż tak dużo? Dlaczego niektóre żony nie mogą odgonic się od mężów a ja mam takiego pecha? Naprawdę wariuje z braku prawdziwego mężczyzny, tak pragnę faceta z krwi i kości. Czy uważacie, że powinnam wkoncu pomyśleć o sobie?

Gość gość
rafaellloooo@o2.pl - napisz prosze

Masz do podjecia bardzo trudna decyzje. Wspolczuje Ci. Ja choc kocham sie z chlopakiem w przerozny sposob to ie czuje juz tej namietnosci miedzy nami co byla kiedys. Na poczatku bylo wspaniale. Zastanawiam sie czy ta namietnosc po prostu nie przemija i czy z tym drugim facetem po jakims czasie nie bedziesz miała tak samo :(

Gość gość
Jestem facetem i mam podobnie. Pomyślałem w końcu o sobie. Nie żałuję, przeciwnie teraz wiem, że żyję.

Gość gość
ja cie skarbie wybzykam jak chcesz

Gość gość
dla mnie zastanawiające jest że ludzie dobierają się w pary tak nieszczęśliwie. Moja zona sex traktuje jak obowiązek chyba i wystarcza jej raz w miesiącu. dlatego zupełnie Cie rozumiem. chcesz pogadac napisz darek.zonaty@interia.pl

Gość gość
Większość facetów tylko pieprzy do-ustnie. Gadają i gadają, narzekają waląc konia do p****li i znów gadają,a potem ich kobiety lądują na forum erotycznym. :P (ale ja wcale nie narzekam :P;) to było ogólne przemyślenie) 4I

poproś sąsiada ...... ja poprosiłem sąsiadkę i działa ;-)

Gość gość
Ja 5 lat bez seksu, jestem strzepkiem człowieka

Gość szeregowy czereśniak
autorko. Macie dzieci?

Gość gość
Arecki ty jak zwykle wszystkim w d..e włazisz i do tego jeszcze wylizujesz

Gość gość
Taka sytuacja jest gdy izolujesz męża w związku. W naszym związku jest bez tabu i mąż jest zawsze nawet przy każdym badaniu ginekologicznym cipki wspierał również porody. Intymność to ja i mąż a nie ja i ginekolog! Obecność przy badaniu jest wskazana bo trafiają się i tacy ginekolodzy jak ten. .....Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl

Gość gość
zanim zdradzisz męża to się z nim rozwiedź żeby go nie skrzywidzić, pewne rzeczy należy wykonywaac w określonej kolejności żeby nikt nie cierpiał

Gość gość
Powinnaś spytać spokojnie o trójkąt lub wymianę partnerów i tam może się odnajdziecie.

Gość Arecki446
gość dziś Arecki ty jak zwykle wszystkim w d..e włazisz i do tego jeszcze wylizujesz XXXYYY jeśli moje podejście do ludzi tłumaczysz włażeniem w dupę, to pewnie szukasz kogoś podobnego do siebie. Taka menda jak ty tylko przy dupie siedzi.

Gość sabaryta
Samo życie Ja proszę żonę o podobne zachowania , a ona ma to głeboko w ...tak bywa - szukam innej kobiety

Gość anna5000
Oczekujesz namiętności to sama ją zainicjuj bo widocznie i z twoją namiętnością jest problem. Kij ma dwa końce, nic się nie dzieje bez przyczyny. Prawdopodobnie po prostu jesteś nudna w łóżku, przekonana o byciu królewną, oczekujesz niewiele dając.

Gość gość
A ty o d***e możesz sobie tylko pomarzyć

Gość Fajna kobieta
Dzieci nie mamy. Anna 5000 to nieprawda. Kiedyś było wszystko, szalelismy gdzie popadnie, nie jestem w łóżku strona bierna. Uwielbiam sex oralny, uwielbiam dawać mężowi rozkosz. Chciał striptiz to robiłam, ubieralam się w sexi ciuszki, gorsety, szpilki, różne pozycje, raz było ostro z ciągnięciem za włosy a raz długo i namiętnie, nie było barier, przeszkód, lodzik podczas jazdy czy sex w ubikacji na disco mimo, że tak długo byliśmy razem i nagle pstryk... Został nudny mąż z pilotem. Nieraz się sama dobieram i słyszę, że on by się musiał umyć albo, że mu się nie chce. Porażka serio. On zniszczy to małżeństwo. Nie zdradziłam go jeszcze ale czuje, że moja cierpliwość i granice smutku się kończą.

Gość tomgosc39
Musi być jakiś powód. Piszesz,ze wszystko stało się nagle. Może jest to skutek jakiejś choroby? Rozumiem,że próbowałaś z nim o tym porozmawiać. Jak on to tłumaczy? Że jest tak jak jest? Czy nie zastanawiałaś się na przykład nad tym czy facet nie ma problemów z erekcją? Może przydałby mu się jakiś wspomagacz na bazie L argininy?

Gość gość
gość wczoraj spadaj, pisac nie umiesz to tylko maz ci kopiuje i wkleja ten sam tekst

Gość gość
Ja jestem po ślubie trzy lata a razem jesteśmy już 7 mamy dziecko. Również jestem młodą kobietą. Ciągle to ja muszę inicjować seks bo inaczej to on się odwraca tyłkiem i idzie spać. Wkurza mnie to strasznie. Ja mam wysokie libido mogłabym się z nim kochać po kilka razy a on nie bo po jednym już bardzo zmęczony. Myślę ze chyba już go tak nie podniecam i smutno mi z tego powodu. Jestem zadbana kobietą a jednak on ogląda się za innymi. Najgorsze jest to że pragnę tylko jego a jak już mamy seks to jest nieziemsko. Jest wspaniały w łóżku. Staram się spełniać jego wszystkie fantazję. Później po takim fantastycznym stosunku czuję niedosyt i chcę wiecej ale mąż ma już mnie w d***e.

Gość gość
Najgłupszą odpowiedzą na taki problem to jest rada "porozmiawiaj z nim" Lub "widziały gały co brały" moja żona jak tylko zacznę rozmowę to w****iona przyznaje mi rację i dalej jest to samo, wcześniej wiadomo ogień był teraz to żarówka ledowa o chłodnej barwie. Zostało głodne spojrzenie na okrągły tyłeczek mijających mnie na ulicy kobiet :P rzecz jasna dyskretnie bo głupio tak zostać przyłapanym na rozbieraniu w wyobraźni :D

Gość gość
Wiem co czujesz , sam jestem mało używanym mężem, chętnie poznam taką kobietę jak Ty. Rzeszowianki, zapraszam!!!

Gość gość
tomgosc39 a czy takie środki działaja? Czy nie jest tak,ze na erekcje dzialaja jedynie te przypisane przez lekarza?

Gość gość
Lekarz rozpiął rozporek ./// i znowu wariatka od ginekologa, i co by ci się karwa stało jak by ci wsadzi po same jaja, zobaczyła byś jak inne kotasy smakują

Gość gość
Ja wczoraj pokazałam mężowi ten temat i się domyslil że on też był za mało aktywny w łóżku i powiem wam że mieliśmy cudowny seks mam nadzieję że już zawsze będzie taki namietny i nie będę musiała się prosić :-)

Gość gość
Autorko ile masz lat?