Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna kobieta

Od 2,5 roku proszę męża o częstszy i urozmaicony sex

Polecane posty

Gość basiekmzzs
Przyczyn takiego stanu rzeczy może być kilka. Może rzeczywiście ma problemy z erekcją tak jak wspomniały tutaj co niektóre koleżanki. Tak się składa, że przechodziłam juz przez to kiedyś i problemem były problemy erekcyjne. Pomogły takie środki jak Eromen czy Man Tabs - a więc te na bazie Arginina. Ważnym czynnikiem jest również ruch oraz zdrowa dieta. Jeżeli chodzi o powyższe środki, to dostaniesz je np w aptekach internetowych typu intymnosc pl.

Gość gość
I już zleciały się hieny od suplementów i sklepów internetowych. Żadnych sztucznych świństw. A jeśli już koniecznie tylko pochodne lub na bazie viagry. One przynajmniej działają.

Gość sabaryta
Kobieto - prawdziwy, chętny facet chce Cię zaspokoić, a ty się wahasz - czas ucieka

Gość gość
Autorko, szkoda ze nie moge Cie wybzykać. Gdybys chciała porozmawiać o seksie, związkach, życiu - napisz proszę: facetpo36@wp.pl

Gość gośćIzabela
Proponuję kupienie żeń szenia (bardzo dobrze działa na potencję u mężczyzn i jest zdrowy dla organizmu) ;) Swojemu facetowi kupiłam ponad miesiąc temu gold zeń szeń complex (ma w składzie aż trzy najskuteczniejsze odmiany z dodatkiem ekstraktu z czarnego pieprzu i magnezu). Pierwsze efekty przyszły niespodziewanie bardzo szybko jak dla mnie, spodziewałam się około miesiąca a tu już w drugim tygodniu zaczęło przynosić efekty ;)

Gość sabaryta
Polecacie suplementy kobiecie, która facet nie chce bzykac - pewno coś w tym związku nie gra i żadne dodatki tu nie pomogą. Kobieto weż sie w garść i pomyśl o swoich przyjemnościach - służę pomocą

Gość zbyszkoo
Malinka masz rację, ale dla wielu kobiet założenie sexownego stroju jest olbrzymim wysiłkiem i nie chcą go ponieść, jest to dla wielu kobiet wysiłek nie do pokonania. Fajnie że ty nie jesteś jedną z tych wielu

Nie wierzę, czytam i nie wierzę... i płakać mi się chce jak pomyślę o tych wszystkich niezaspokojonych kobietach.

Gość gość
I masz rację że nie wierzysz, bo 90% z tych historyjek wymyśla redakcja żeby "ożywić" zdychające forum