Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku najpóźniej rozpocząć poszukiwania? ??

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat . Czy jeśli za 3,4 lata zacznę szukać parki seksualnej to będzie jeszcze szansa na ładną czy w wieku 23 24 lat chłopaka który jeszcze się nie całował nie znajdzie ładnej (porządnie nie szukam zdziry tylko inteligentnej dobrze wychiwanej szczerej dziewczyny ) kobiety do seksu ??? Podaje taki wiek ze względu na obecne problemy zdrowotne nie wiem kiedy wyzdrowieje a muszę jeszcze skończyć szkole zdać maturę i iść na studia (no i też zdać prawo jazdy musze mieć czym wozić dziewczynę )

Gość gość
Chyba za późno będziesz musiał najpierw skorzystać z usług prostytutki

Gość I was too shy

Chłopakowi w wieku 23-24 lat trudno będzie znaleźć atrakcyjną dziewczynę gdyż te najładniejsze w wieku 18-20 lat, są już poprzebierane. Jeżeli w szkole średniej nie udało się znaleźć partnerki, potem z każdym rokiem będzie już tylko trudniej. Wiem coś na ten temat gdyż    byłem w takiej sytuacji. W szkole średniej podobałem się dziewczynom, ale z żadną nie byłem gdyż bardzo się ich wstydziłem. Pocałowanie dziewczyny było wtedy dla mnie nie możliwe nawet w sytuacji gdy dziewczyna dawała mi zielone światło. Gdy po kilku latach dojrzałem do tego aby spotykać się z dziewczyną gdyż pewnych zachowań już się nauczyłem, nie miałem już z czego wybierać. Te, które mi się podobały i u których miałem kiedyś szanse, od dawna były już zajęte. Te, które były wolne, nie podobały mi się. Trzeba wykorzystywać sytuacje, które nadarzają się za młodu. Odważni faceci to potrafią. Ci nieśmiali tracą okazje na rzecz tych odważnych. Odważni oprowadzają się potem z fajnymi dziewczynami, a nieśmiali zostają na lodzie. Życie jest brutalne.