Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skonczylem 37 lat, kazde urodziny oddalaja mnie od mlodosci

Polecane posty

Gość gość
moi drodzy odpiszcie i poradzcie mi - samotnemu 37 letniemu chłopakowi jak być szczęśliwym :(

Gość gość
Jakiemu chłopakowi przecież już stary dziad jesteś. Ty już dzieciom powinieneś umieć przekazać jak być szczęśliwym a sam pytania zadajesz jak stary malutki.

Gość gość
jakim dZiadem? dziadem to sie jest po 60stce, a nie majac lat 37 dopiero skonczone ! ja sie czuje chlopakiem, pisalem juz o tym

Gość gość
jak nie bylem nigdy w normalnym dluzszym zwiazku to chyba logiczne, ze lata przelecialy mi miedzy palcami i czuje sie jak chlopak, ktory dopiero zaczyna randkowanie

Gość gość
możesz czuć się nawet niemowlakiem i nosić pieluchy, ale to nie będzie normalne

Gość gość
Dla kobiet w swoim wieku jestes przegrancem, dla dziewczyn 20-kilkuletnich (czyli takich jak ja) jestes żenującym prykiem. Nie ma dobrych rad dla ciebie.

Gość gość
11:13 zlatan ibrahimovic dla Cievie to tez zenujacy pryk?

Gość gość
zawsze sobie myslalem, ze jak juz wkrocze do puli randkujacych to zdobede sobie naprade ladna, mila, inteligentna, kochajaca dziewczyne na tej zasadzie, ze zaczalem troche pozniej nic inni ale sobie to udanie nadrabiam

Gość gość
dziewczyno z 11:13 odpisz plis

Gość gość
''iluzja normalnosci'' no nie odpadlam tym razem calkowicie, naprawde trzeba byc przegrancem juz na starcie zeby takie p*****ly opowiadac, juz nawet w rodzinach krolewskich ''iluzje normalnosci'' zastapily rozwody

Gość gość
zamiast drwin poprosiłbym o porady....

Gość gość
ja po prostu pragnę być szczęśliwy :) pragnę miłości :) zasypiać obok ukochanej dziewczyny :) być w szczęśliwym związku :)

Gość gość
odpiszcie prosze

Gość gość
ktos ma cos jeszcze do dodania? :) dzisiaj sobota, dobry dzien na powazniejsze dyskusje dla tych co maja czas i checi

Gość gość
ale z tobą się nie da dyskutować ty zaczynasz od punktu A i pozostajesz w punkcie A, co najwyżej się starzejesz:o czas ucieka wieczność czeka

Gość gość
ten debil za 2 lata skończy 4 dychy i bedzie bredził to samo. Za kolejne 10 będzie żenującym 50letnim przegrańcem, który nadal będzie bredził o studentkach i trzymaniu się za ręce w świetle zachodzącego słońca na plaży w Mielnie :D :D :D

Gość gość
gość dziś W sobotę czas mają głównie takie lewusy, jak ty :P. x Chęci na tłumaczenie czegokolwiek debilowi, który i tak niczego nie zrozumie, zostały na Kafe wyczerpane :P. x W Biedrze są w promocji solidne linki. Kup jedną, weź taboret, idź do lasu i definitywnie rozwiąż swoje problemy :P.

Gość gość
Zróbmy głosowanie :P x Kto jest za tym, by menager kupił linkę i poszedł do lasu, ręka w górę :P x , , , ,

Gość gość
Z pewnoscia nie w glowie mi takie rozwiazanie sprawy hejterze. Za pol roku bede opalal sie na lazurowym wybrzezu wspolnie ze slodka 25 latka, bedziemy wieczorami zas chodzic i zwiedzac zabytki albo jesc egzotyczne potrawy w restauracji :) Z wygladu ona bbdzie 7.5 / 10 i to mi wystarczy, swieza absolwentka socjologii lub innych podobnych studiow :)

Gość gość
gość dziś ! ! !

Gość gość
za pół roku to będziesz wciąż pisał te same bzdety frajerze a w ogóle to również głosuję, że pownieneś się powiesić 🖐️

Gość gość
za pol roku wyrobie sobie rzezbe na silowni i bede chodzil po deptaku w sopocie z gola umiesniona wydepilowana klata i beda sie za mna obracaly zarowno 21 latki jak i 45 latki :D

Gość gość
taaaa, śnij dalej przegrańcu 🖐️

Gość gość
"obracać"oznacza dookoła czyli dokładnie to, co Ty robisz - dookoła i cały czas w tym samym punkcie

Gość gość
Za pol roku bede opalal sie na lazurowym wybrzezu wspolnie ze slodka 25 latka, bedziemy wieczorami zas chodzic i zwiedzac zabytki albo jesc egzotyczne potrawy w restauracji usmiech.gif Z wygladu ona bbdzie 7.5 / 10 i to mi wystarczy, swieza absolwentka socjologii lub innych podobnych studiow x Z iloma 25 latkami opalałeś się gdziekolwiek przez dotychczasowe 37 lat życia? NO, WŁAŚNIE. Następne 37 będzie pod tym względem wyglądało tak samo.

Gość gość
Ciekawe, czy ktoś zagłosuje przeciwko :) ?

Gość gość
13:50 gdyby wyciagac wnioski na podstawie dotychczasowych doswiadczen i tkwic w przekonaniu, iz tak zawsze juz bedzie, to nitk nie zmienilby swojego zycia a tymczasem BARDZOI DUZO osob zmienilo swoje zycie diamtetralnie, nie mowie juz o mnetamorfozach zewnetrznych, (choc one tez wazne), ale o caloksztalcie zawsze przychodzi pora na cos nowego, dla mnie tym nowym bedzie poderwanie ladnej 25 latki i stworzenie z nia zwiazku i pierwsy wyjazd na wakacje

Gość gość
gość dziś tak bardzo wielu ludzi zmienia swoje życie, ale ty tego nie zrobisz tylko dalej będziesz pisał bzdury i swoje rojenia na tym forum, ty taki jesteś

Gość gość
gość dziś Ludzi owszem, ale taka bezrozumna kupa tłuszczu, jak ty, na pełne miano człowieka nie zasługuje. x Przez 30 lat nie zrobiłeś niczego ze swoim życiem, a teraz wmawiasz nam, że stanie się cud i zaczniesz sobą reprezentować dużo więcej o średniej w twoim wieku. x Cud się nie stanie, a ty na zawsze pozostaniesz opasłym, łysiejącym gnomem bełkoczącym coś o wspaniałej przyszłości :P. x Głosuję na tak :) .