Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skonczylem 37 lat, kazde urodziny oddalaja mnie od mlodosci

Polecane posty

Gość gość

pamietam 30stke, pameitam 33 wiek chrystusowy czas leci coraz szybciej, a ja stoje w miejscu chyba juz imprezy nad morzem i podrywanie dziewczyn w ten sposob nie dla mnie kurcze, kiedy to sie stalo?

Gość gość
Trądzik ci spierdolił młodość, podobnie jak mi.

Gość gość
ale co z tym teraz zrobic? jak zyc? znalerzc przecietniare po 30stce i zalozyc rodzine? czy tez probowac nadrabiac mlodosc tyle ile sie da..?

Gość gość
Trudno powiedzieć. Znajdź sobie jakieś zajęcie może, zarabiasz dobre pieniądze to postaw na podróże i jakieś pasje. Możesz zacząć chodzić do burdelu, albo sponsorować dziewczyny jak masz dobrą kasę.

Gość gość
Podziękuj rodzicom i tym wszystkim krewnym co cie cały czas uważali za młodego chłopaka i pewnie nadal tak uważają bo przecież nic się nie zmieniło, nadal jestes od nich te kilka dekad młodszy. Tylko jak to się stało że sam nie zauważyłes że się starzejesz? Za dużo przebywałeś wsród rodziny a za mało wsród rówieśników. Za 3 lata dopadnie cie kryzys 40latka, masz ostatni dzwonek żeby realnie coś zmienić zanim ten kryzys nastąpi.

Gość gość
nawet majac 32 lata uwzalem ze zycie przede mna bo ludzie teraz dluzej sa singlami

Gość gość
19:57 trafne obserwacje tak w ogole a czym ten kryzys 40 latka ma sie objawiac?

Gość gość
Przegrałeś koncertowo.

Gość gość
"skonczylem 37 lat, kazde urodziny oddalaja mnie od mlodosci" ale PRZYBLIŻAJĄ CIĘ DO WIECZNOŚCI i na tym się skup :) a nie na przemijającej młodości, która już nie wróci ale nie smuć się bo duszę masz wieczną :) i nią się zajmij bo czeka na Ciebie WIECZNOŚĆ :)

Gość gość
Fakt, przegrałeś młodość. Rób tak dalej, a przegrasz resztę życia. Jeszcze masz chwilę czasu żeby wpasować się w rzeczywistość, ale tym razem musisz się przewartościować. To jedyna szansa na postęp. I przestań słuchac tych swoich staruszków bo im już bliżej niż dalej, a ty kapcaniejesz razem z nimi.

Gość gość
A co mu teraz zostało ? Z wiekiem człowiek coraz starszy, problemy z erekcją, mniejszy apetyt seksualny, świadomość już nie ta. Nie dziwie mu się. Również mi trądzik spierdolił najlepszą część młodości, podobnie jak stany depresyjne, nieodpowiednie otoczenie, nerwice itp.

Gość gość
21:39 jakaś rada co mam przewartosciowac i co zmienic w mysleniu i do czego dążyć?

Gość gość
Ja jemu mogę spróbować pomóc, ale przeciez nie pośród tego powszechnego hejtu. Raz że zajmuję się częściowo takimi przypadkami, a dwa że mam w rodzinie taką osobę tylko już starszą i przynajmniej wiem na pewno jakich błędów nie należy robić. Poza tym nie jest powiedziane ze facet rzeczywiście chce zmienić swoje życie czy tylko tego od niego oczekują. Bo w mojej ocenie on do tej pory robił głównie to czego od niego oczekiwano. Jestem w stanie lekko poprostować te ścieżki, ale potrzeba jest rozmów sam na sam.

Gość gość
email?

Gość gość
W tym wieku nic porządnego już nie znajdziesz- stare panny z wysokim ego albo rozwódki, brrr...Przegrałeś stary chłopie...Za moment prostata, choroby układu i krążenia...

Gość gość
Możesz szukać przecietniary . Z kolei jaka masz pewność że Ty także nie jesteś przeciętny? Stworzycie razem przeciętny związek. Inni nawet tego nie mają

Gość gość
przecież on nawet przeciętny nie jest :o 3/10 to jego akcje :classic_cool:

Gość gość
E tam bzdury pleciecie, kobiety lubią starszych, tylko musisz się bogato ubrać i tyle.

Gość gość
Wiele razy już mu na tym forum radzono i próbowano ukierunkować na właściwe tory i jak grochem o ścianę:O

Gość gość
no jesli ukierunkowywaniem na wlasciwe tory nazywasz rade bym sie zwiazal z dzieciata 38 latka, to faktycznie o grochem o sciane takie rady

Gość gość
To szukaj niedzieciatej.

Gość gość
szukam ale raczej 28 latki

Gość gość
:-) i tak ci się znudzi to czego rozpaczasz ,czy taka czy siaka zdechniesz z nią z nudów w domu albo się zarobisz,wyjałowienie z gorących uczuć sprawia że to nie ma różnicy co ty se wybierzesz :-)

Gość gość
no ale ma sie jednak dzieci, chodzi sie na spacer z psem, zaprasza przyjaciol na grilla i nawet jak z zona sa problemy, to ma sie iluzje normalnosci

Gość gość
co on ma do zaoferowania młodej kobiecie która sama nie ma jeszcze dzieci i całe życie przed sobą?

Gość gość
MILOSC

Gość gość
i co ty na to?

Gość gość
a co młodej kobiecie po miłości kogoś takiego? Nie on jeden potrafi kochać.

Młodość jak i starość nosimy w sobie, jak tam jest ktoś stary to nawet czasy młodości mu nie pomogą.