Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to może być

Polecane posty

Gość gość

Czy wszystko ok miałam dzisiaj wielki czop ze tak to nazwę sluzu jakby plodnego z domieszką białego jakby ktoś się wysmarkal tylko ze było tego tyle ze się zastanawiam czy wszystko jest okej miałam tego całą rękę.

Gość gość
A swędzi cię przy tym, wyczuwasz jakiś dziwny zapach - jesli nie to raczej nie infekcja. Tak czy siak jesli cię to niepokoi możesz udać się do ginekologa lub już teraz zrób sobie 7dniową kurację invagiem, który znacznie wzmacnia mikroflorę pochwy i tym samym zapobiega infekcjom.

Gość gość
Nie n8c mnie nie swędzi w zeszłym miesiącu brałam antybiotyk i oczywiście po tym dostałam wiadomo czego i miałam przepisane środek na grzybicę która wyleczylam bo to było miesiąc temu. To tak tylko jednorazowo bo nigdy nie miałam takiego problemu . Myślę raczej ze to może skończył się okres plodny?ale nie miałam plodnego sluzu w tym miesiącu tylko mleczny a to środek cyklu juz i taki czop hehe

Gość gość
Dodam że kochałam się z mężem przedwczoraj i staramy się oczywiście mam nadzieje ze zajde

Gość gość
Może to twój śluz zmieszany ze spermą. Skoro nic poza tym się nie dzieje to przejdź nad tym do porządku dziennego!