Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie czuję że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 8tc i wogole nie czuję że w niej jestem. Tzn bolą mnie piersi i nie mam apetytu odrzucili mnie od mięsa i czasem mam mdłości. Tylko że ja nie czuję się jakbym była w ciąży w ogóle usg miałam już dwa razy serduszko bije. Dlaczego tak jest czy ktoś ma podobne odczucia?

Gość gość
a co ty chciałabyś czuć niby? Widocznie wszystko rozwija się jak należy i póki nie zaczniesz tyć i od 4 miesiąca nie zacznie pojawiać się brzuszek to nic czuć nie będziesz. I potem pierwsze ruchy dziecka poczujesz. I tyle..

Gość gość
Ja jestem w 21 tygodniu i też nie czuje tzn. Mam brzuszek i dzidzia się rusza ale tak się świetnie czuje jak nigdy :-)

Gość gość
Ten ciążowy stan takie przeświadczenie że jestem w ciąży. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Czuje się jak przed tym jak bylam w ciąży .

Gość gość
no i się ciesz że tak masz. Wolałabyś rzygać przez 3 miesiace? Wolałabyś źle sie czuć? To, że będziesz mamą poczujesz jak dziecko zacznie kopać :)

Gość gość
Dzięki dziewczyny to moja pierwsza ciąża wszystkim się martwię. Czekam na wasze dalsze wypowiedzi jak to bylo u was.

Gość gość
Jestem w 8t nie mam wogole objawow ciazowych.Nie wiem co to mdlosci albo wahania nastrojow.Pracuje normalnie i mam mnostwo energi.Nikt do tej pory sie nie domyslil ze jestem w ciazy.Nadmienie,ze z piewszym dzieckiem tez tak mialam tyle ze w 4 mies wykryli wade genetyczna takze boje sie ze moze byc podobnie albo poprostu tak reaguje moj organizm.

Gość gość
To się ciesz! Jeszcze ci bokiem wyjdą potem dolegliwości ciążowe. :) Szkoda czasu na niepotrzebne zmartwienia.

Gość Staranka
To zazdroszcze. Ja ciagle mdlosci i wymioty i tak w kolko...Kiedy to minie

Gość gość
rozumiem Ciebie bo u mnie jest dokładnie tak samo, jestem w 15 tygodniu i poza większymi piersiami nie mam żadnych objawów a brzucha nadal nie widać :( dziewczyny które były w ciąży mówią mi że mam się cieszyć, ale ja już nie mogę się doczekać jak poczuję dzidzię albo chociaż brzuch mi urośnie.

Gość gość
Ciesz się! Ja rzygam jak kot i nabawiłam się przez to anemii.

Gość gość
Ja miałam tak samo i to samo pytanie zadawałam koleżankom. Gdyby nie ruchy dziecka , w ogóle nie powiedziałabym, ze jestem w ciąży. I przez to robiłam wszystko i sie przeforsowalam, az wylądowałam w szpitalu. Od 8 miesiąca za to dokuczała mi rwa kulszowa i juz tak przyjemnie nie bylo i do tego refluks. Dziecko urodziło się 10dni przed terminem.

Gość SlowianskaLala
Jeszcze bedziesz miala dosc wiec ciesz sie ze nie zamieszkalas w kiblu tak jak ja do 20tyg. Obecnie 38tc i niewiem co ze soba zrobic. Ledwo chodze a tu zadnych oznak porodu. Praedopodobnie xzekaja mnie swieta w szpitalu..: (

Gość gość
Dziewczyno ja jestem w 19 tyg.i tez nie czuje. To chyba dobrze ze nie rzygasz i dobrze się czujesz?!!

Gość gość
Ja jestem w drugiej ciąży, była planowana i taka trochę wyczekana więc czuję ją od 5 tygodnia, jestem w 12 i końca dolegliwości nie widać: mdłości, brak apetytu, ciągłe zmęczenie, anemia. Spodnie ciążowe z pierwszej ciąży już musiałam odkopać bo moje stare już mnie uwierają i jak dłużej w nich chodzę to mnie potem boli brzuch. Schudłam już 6 kg (ale tu akurat miałam z czego). A gdzie jeszcze do końca?