Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z którym byłam 3 miesiące okazał się ojcem a jego konkubina jest w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana. Mężczyzna, z którym byłam okazał się draniem. Spotykał się ze mną, a wyszło na jaw, że ma dziecko, a jego konkubina jest w 7 miesiącu ciąży z drugim. Nie wiem co mam robić. Jutro mam się z nim spotkać. Co byście zrobili na moim miejscu? Postawić warunki, żeby wybierał czy odejść i poinformować konkubinę?

Gość gość
Zdecydowanie odejść i poinformować konkubinę.

Gość gość
Jak się rozkłada nogi przed pierwszym lepszym to się później na idiotke wychodzi.

Gość gość
A skąd wiadomo, że pierwszy lepszy? W dzisiejszych czasach trudno o wartościowego faceta, a faceci potrafią zakręcić i zmanipulowac. Takie przypadki zdrad to już nie rzadkość.

Gość gość
Zdecydowanie powiedzieć jego dziewczynie, nawet się nie zastanawiaj, co za szuja aha i daj mu w ryj na pożegnanie

Gość gość
Postawic warunki? Chyba cie niezle popierdzielilo. Postawisz warunki, a on cie wysmieje. Miej troche godnosci i kopnij od razu w cztery litery. Co sobie na tobie pouzywal to jego.

Gość gość
Od faceta odejść, a konkubiny nie informować. Zostałaś oszukana i wykorzystana i niestety musisz jakoś to przeboleć. Konkubiny nie krzywdź informacją o niewierności tego bydlaka, bo tylko się dziewczyna nadenerwuje i nastresuje, a i tak go nie rzuci będąc z nim w ciąży z drugim już dzieckiem. Z facetem nie spotkaj się już. Zerwij z nim smsem, bo zasłużył sobie na to. Napisz mu, ze nie chcesz sie już z nim widywać, bo nie zasłużył sobie na taką dziewczynę, jak Ty i nie informuj go, dlaczego. Niech główkuje. Na żadne jego smsy nie odpowiadaj, telefonów nie odbieraj, zablokuj go wszędzie. Teraz niech on cierpi.

Gość gość
Zgadzam się z wpisem powyżej. Dodam, że ja bym go jeszcze zaszantażowała, że maszgo na oku i jak jeszcze raz zrobi coś takiego swojej kobiecie to jej wszystko powiesz. Może nie wiele to pomoże ale może trochę się gnojek poboi. Pewnie mu k***s swędział i chcial sobie ulżyć za plecami ciężarnej kobiety. Dziewczynie nie mów bo się zestresuję i zaszkodzi bogu ducha winnemu dziecku.

Gość gość
A niby dlaczego ma nie informować? ???? Niech wie jakiego k****a trzyma pod jednym dachem i ma z nim dzieci! Ja bym poinformowała , bo sama też bym wolała wiedzieć jakby mnie mój zdradzal! Skończy z tobą a będzie bzykal następna bo pewno na konkubinie w ciąży nie może sobie pouzywac

Gość gość
Acha i założę się, że wszyscy dookoła wiedzieli o jego zdradach a konkubina dowie się jak zawsze ostatnia!

Gość gość
Patologia. . .