Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka zdrowo gotuje zero cukru a mąż jej

Polecane posty

Gość gość

Zabrał dzieci do makdonalda, w tajemnicy przed nią. Był speszony, ale oczywiscie ich nie sypne.

Gość gość
Ja też zdrowo gotuję ale jak czasami zjemy coś na mieście to nie umieram od teg o i nie schizuję.

Gość gość
A ja myślę że ona to by się poplakala bo wszystko jest u niej mega zdrowe nawet ciasta normalnego nie upiecze tylko np browni z burakow i kaszy jaglanej.

Gość gość
nienawidze takich ktorzy narzucaja swoim swoj fit styl zycia. Ja mam takich znajomych, jak ide do nich na impreze to juz wiem ze mnie uracza jakimis dziwactwami zamiast zapodac zwykle kanapki z maslem. Nie, walna na to jakis hummus, paste z dziwnych warzyw a na deser zamiast zwyklego murzynka z czekolada zaserwuja ciasto z burakow i fasoli.

Gość gość
16:30ale ja tez nie upieke "normalnego"ciasta. Dla mnie normalne to wlasnie z burakow, marchewki a jezeli cis z maka to juz na pewno nie z biala. Do goscia nizej. A jezeli cu znajomi przychodza do ciebie to robisz cos specjalnie ppd nich czy tez robisz wszystko po swojemu? Ja robie zawsze cos tradycyjnego i swojego jak goscie przychodza, ale tonmoze szybciej z polmiskow znika