Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiara121221

ciąza z byłym

Polecane posty

Gość gośćiara121221

WItam, chcę się po prostu wygadać ;) Zacznę od tego, że jestem młoda mam dopiero 22 lata. Bylam z moim chlopakiem 3 lata, jednak ostatnie pół roku związku mielismy kryzys. Ja zwątpiłam w to, że go kocham a wręcz byłam pewna ze to juz nie to i ze to nie miłość co było spowodowane jego zachowaniem wcześniejszym (źle mnie traktował, nie zależało mu na mnie) Chcialam to zakończyć jedak zrobiłam najgłupszą rzecz w zyciu i calowałąm sie z kolega na imprezie. Do niczego innego nie doszło jednak bardzo tego żałowałam. Mój chłopak się dowiedział i ze mna zerwał. Poczułam ulge, że uwolniłam się z tego związku. Wszyscy mówili " na stara miłość najlepsza jest nowa". Spróbowałam z innym jednak wszystko mnie w nim irytowało. Powiedziałam mu że to bez sensu i zrozumiałam ze z żadnym nie bede szczęśliwa bo nadal kocham byłego.. po 4 miesiącach spotkaliśmy się na imprezie i ... wylądowaliśmy w łózku. On wiedział że nie zabezpieczam się i użyliśmy gumki. Kiedy wytrzeźwieliśmy... nie skończyło się na jednorazowym sexie.. Spędziliśmy razem cały weekend, który był cudowny. Jedak bez jakiegokolwiek zabezpieczenia. WIedzialam czym to może się skończyć, on też jednak nie zatrzymało go to przed skończeniem we mnie... i to nie raz. przez 3 lata zabezpieczalismy sę jak tylko moglismy i bylismy w tej kwestii bardzo odpowiedzialni. Po wszystkim on stwrerdził, że nie potrafi mi wybaczyć i że nie zapomni tego że go zraniłam. Zrozumiałam jednak gdy spojrzałam w kalendarzyk ujrzałam ... wszystkie dni płodne w ten weekend... dla pewnosci zrobilam test owulacyjny( w dzień kiedy był ostatni stosunek) i ukazały się idealnie 2 kreski. Teraz się zastanawiam... co ja zrobie jak bede w ciąży ? Czy on bedzie chciał ze mną byc? Boję się. teraz wiem, że popełniliśmy głupote.. a może oboje tego chcieliśmy ale nie potrafiliśmy się do tego przynac? Dowiem się niedlugo...

Gość gość
Myślę ze zrobił to specjalnie na złość. Sa tacy imbecyle. Byly mojej koleżance tak zrobił a potem w du pe kopnął i radz se sama jak naiwna byłaś. Zaszła w ciążę to ją wytykal palcem że puszczalska tak się przejęła że poronila. A potem chciała popełnić samobójstwo. Ale udało jej sie przeżyć i wyjść z depresji ale ślad na psychice pozostał.

Myślę ze zrobił to specjalnie na złość. Sa tacy imbecyle. Byly mojej koleżance tak zrobił a potem w du pe kopnął i radz se sama jak naiwna byłaś. Zaszła w ciążę to ją wytykal palcem że puszczalska tak się przejęła że poronila. A potem chciała popełnić samobójstwo. Ale udało jej sie przeżyć i wyjść z depresji ale ślad na psychice pozostał. " To ma szczęście że poroniła:classic_cool:.

Gość gość
My Ci nie powiemy czy on będzie chciał z tobą być, bo go nie znamy w przeciwieństwie do ciebie ;)