Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Promowanie drogich produktów dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Ja czuję się osaczona różnymi rodzaju produktami i wmawianie nam obecnym i przyszłym mamom, że to normalne, że kocyk kosztuje 180zł. Moja sąsiadka się tak łapie na takie drogie rzeczy. La millou dla przykładu. Kocyk kosztuje 180 zł. Pościel 160zł. Sama sobie takiej drogiej nie kupuję, pieniądze mam, ale to dla mnie głupota. Kupowanie w la millou to strata pieniędzy, bo napędza się kasę tylko i wyłącznie celebrytkom, które te produkty reklamują. To samo ubrania. W sieciówkach ceny ubrań dla dzieci porażają. Tym bardziej, że są to rzeczy na jeden sezon. Kurtka dla 2latka 150 zł, buty drugie 150zł Nie rozumiem tego wszystkiego Ja swoją ubieram w lumpach i każdy chwali, często nawet słyszę takie słowa, skąd Ty bierzesz kasę na takie ubranka,a ja się przyznaję, że to lumpowe ubrania

Gość gośćowa
Zgadzam sie. Panuje taki kult :/

Gość gość
przyznam ja też staram się, żeby moja córcia fajnie wyglądała, miała ładne rzeczy, ale tylko jak cena jest do przyjęcia

Gość gość
Buty też w lumpeksie kupujesz? :/

Gość gość
Jeżeli kogoś stać to kupuje drogie rzeczy i ma takie prawo, ja też wolę nie szaleć z gadżetami za to odłożyć dzieciakom na przyszłość. Co im z tego że miały wózek za 5 koła jak w dorosłym życiu mogą nie mieć na start. Jeżeli miałabym za dużo kasy to bym kupowała drogie gadżety bo na coś trzeba wydawać :))

Gość gość
Są super zabawki za grosze niekiedy tylko trzeba poszukać dobrze. My kupujemy zestawy kreatywne z polakreatywnie za 25zł masz piękną ekologiczną zabawkę made in poland podobne w niektórych "modnych " sklepach są za 125zł :))

Gość gość
Sorry ale nawet za 150 zł, to nowych porządnych butów zimowych nie kupisz ;) Na pewnych rzeczach nawet dla dziecka na jeden sezon nie ma sensu oszczędzać, ale oczywiście są pewne granice...

Gość gość
a ja swoim dzieciom kupuję ubrania zimowe na wyprzedażach w styczniu w lutym już na kolejny rok

Gość gość
Sobie nie kupuję w lumpach i dziecku też nie będę, nie szleje z drogimi rzeczami, kupuję w sieciowkach na wyprzedazach