Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najpiekniejsza milosc jest do ok 28 roku zycia bo potem

Polecane posty

Gość gość

kobiety sa juz jak babcie. Ok ok nie wszystkie, moze 5% jest sliczna, ale wiekszosc ma juz cellulit na posladkach, udach, brzuchu, zylaki lub poczatki, skora wiotczeje, a nie oszukujmy sie - mezczyzni zakoc***a sie w wygladzie. Wiec nie ma co liczyc juz na gorace uczucie, jesli ktoras nie zaznala w mlodosc to juz umrze bez :( Naleze wlasnie do tych kobiet. Mozecie mnie obrazac, ale tak mysle. Podzielcie sie swoimi przemysleniami, jesli chcecie.

Gość gość
Mężczyzna może też zakochać się w dobrym lodziku albo pokaźnym koncie wybranki. Także skoro na urodę już niczego nie wyrwiesz to trenuj na innych płaszczyznach ;)

Gość gość
Bzdury, w wyglądzie sie nie da zakochac co najwyżej pozadac można taka osobę

Gość gość
Faceci zakochują się w wyglądzie.Mężczyźni w czymś więcej.

Gość DonJuann
Ja pokochałem jej wnętrze :-D :-P

Gość DonJuann
Ma ładnie urządzone mieszkanie :)

Gość gość
Bzdury, w wyglądzie sie nie da zakochac co najwyżej pozadac można taka osobę xxxx Bez pozadania nie ma "meskiej milosci".

Gość gość
Muszę obalić Twą teorię, jestem starsza, z tym samym gościem prawie dekadę a obecnie jest zachwycony moim wyglądem bardziej niż lata temu.. I nie, moja sylwetka wcale nie ozdrowiała w tym czasie, po prostu ubieram się inaczej, kilka rzeczy zmieniłam a facet szaleje. A i dodam Ci na koniec że wg badań kobieta jest uznawana za najatrakcyjniejszą w wieku 29 lat (teraz nie przytoczę Ci źródła bo nie pamiętam),

Gość gość
No 29 to jeszcze przed 30.. to nie jest zle. Ale po to juz dramat. Oczywiscie ubraniami mozna cos zatuszowac i ise spodobac, ale przychodzi moment, ze trzeba sei rozebrac. I to chodzi o nowe zwiazki po 30stce a nie zwiazek, ktory trwa 10 lat i facet sie przyzwyczail.

Gość gość
Autorko nie wiem czy to Twój wpis z 22.45, ale chciałam Ci powiedzieć że to nie chodzi o wiek czy staż związku. Myślisz, że fakt iż facet się przyzwyczaił działa na plus? Przecież to co dobrze znane mniej z czasem pociąga ;) Powiedziałabym, że trudniej zrobić wrażenie jeśli facet dobrze Cię zna. Mężczyzn podnieca u kobiet przede wszystkim pewność siebie i własnej kobiecości. Mniej ważne ile masz lat, jak wyglądasz, bardziej istotne jak się sama postrzegasz..

Gość gość
pissdzioszko co ty mi o jakiejś Ameryce piszesz i spotkaniu?

Gość Młoda prawda
Autorze nie wiem w jakim swiecie żyjesz... W dz isiajszych czasach kobiety 30+ sa fit i dobrze ubrane, zadbane. Faceci w wieku 25 lat łysieja, siwieja i choduja brzuchy piwne... Juz nie wspomne o zdziadzieniu ;) Kobiety zadbane biora mlodszych. A na facetow zdziadzialych... Poleca tylko jak ma kase ;*

Gość gość
Facet 25 zawsze wybierze kobiete 25 i mniej.

Gość gość
No i? Znam wiele facetów lubiacych starsze...dużo starsze. To kobiety sa zadbane. Faceta pozostaja zakola ;)

Gość gość
W dzisiejszych czasach to facet ma krótsza datę ważności. Chyba ze autor jest z wiochy zabitej dechami gdzie baby 30+ chodza w chustach. Pojedz autorze do metropoli a zobaczysz różnice ;)

Gość gość
co sądzisz na temat filmu Interstellar, zwl pobytu Connora w czarnej dziurze i nadawaniu stamtąd sygnałów do córeczki w pokoju- najpierw małej a potem dorosłej szukającej ost raz odp na wzór ? k tym, że książki zaczęły się wysuwać zgodnie z alfabetem Morse'a oraz że cudownym zarządzaniem losu wpadła na to, że zegarek od ojca wskazuje na rozwiązanie. Jak Connor mógł przeżyć x lat w zawieszeniu w czarnej dziurze? dlaczego Connor pomimo stu dwudziestu lat dalej przezyl-odnaleziony -jakims cudem wyluskany z czarnej dziury- tak jak jego kol. Hathaway, natomiast córka Connora po przylocie na stację Connora umiera? co się zatem z ta dwójka astronautów stało, że dalej żyją i żyją.. jak plynie czas w czarnej dziurze, czy tam to plynie w ogóle? czy to w ogóle była czarna dziura czy jakis 4/5 th dimension? czy filmu nie ośmieszają te akcenty z kolonizacja nieznanego pod hemrykanska banderą i ta dziecięca wiara w to, że znajdziemy i podbijemy inne światy a także to jak to fantastycznie sprawnie i wręcz w ekstatycznej atmosferze córka Connora rozwiązuje zagadke na wzór przy pomocy zegarka? to miało poruszyć dzieci czy dorosłego widza? Zgłoś

Gość gość
Czarne dziury stanowią dla naukowców wciąż tajemnicę, doszukują się w nich możliwości stworzenia tunelu czasoprzestrzennego. Po wpadnięciu do czarnej dziury obiekt rozciąga się niczym makaron, a co jest później to tylko gdybanie. Nikt tego nie zbadał, stąd mozliwość tworzenia własnych teorii na potrzeby filmu. Film uważam za dobry, interesujący. Człowiekowi od zawsze towarzyszy chęć odkrycia czegoś nowego, dla laików film jest ciekawy. Gdybym była Sheldonem Cooperem zaraz objawiłabym jakąś teorię :D

Gość gość
czy to zagadnienie jest wyjaśnione w jakis przystępny sposób np przed Hawkinga? film mnie zaczyna pod koniec irytować, tymi właśnie genialnymi l zrządzeniami losu, wpadnieciem akurat na właściwy trop w obliczu zagłady, tym cudownym uratowaniem ziemi? tak domniemuje i kolonizacja innej planety. to jest nie możliwe, wątpię by kiedykolwiek człowiek pokonał takie naroeryt, wątpię w ogóle czy misja na księżyc zakończyla się sukcesem..

Gość gość
mam 35 lat, jestem instruktorem fitness i uwierz cellulit jest mi obcy...i w tym momencie przezywam najiekniejsza milosc mojego zycia

Gość gość
Jak myslicie, ile razy w tygodniu i jak trzeba cwiczyc, zeby nie miec cellulitu? Ta Twoja milosc zaczela sie w wieku 35 lat czy trwa juz 10 lat? ;)

Gość gość
Myślę, że jest zupełnie odwrotnie.. Miłość przed 30-stką może i jest fajna ( miło się to wspomina), może szaleńcza, wielka i prę innych przymiotów. Ale miłość dojrzała (30+, 40+ a może i 50+) jest zupełnie czymś innym. Nie jest taka rozbłyskowa, naiwna i warunkowa.. Jest bardzo dojrzała emocjonalnie, piękna , chyba piękniejsza bardziej niż ta młoda.. To trochę jakby odkrywanie siebie na nowo, poznawanie świata od innej strony, której nigdy wcześniej nie było widać. I to nie dopalacze ;)

Gość gość
im dłużej żyję tym jest bardziej pięknie miłośnie ,ale myślę że to zależy w jakim kierunku pójdzie człowiek ,czy się wznosi czy opada wśród glissd ,stan umysłu decyduje ,ciało też ,ale to raczej dodatek do całości,zakochani lubią dbać o siebie ,wiadomo

Gość gość
Straszna wiadomość dla tygrysicy broken !!!! ona szuka miłości i męża a ma już 28 lat, no cóż zostanie stara panna ;)

Gość gość
i dziewica bo ona nadal jest dziewica, chcialbym kiedys moc dorwac sie do jej muszelki i lizac ja az do kosci

Gość gość
mam 34, zero cellulitu i jestem szczuplejsza niz wiekszosc mlodszych dziewczyn wychowanych na fast foodach