Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DOBRO

Polecane posty

Gość gość
A kto Cię denerwuje ta od kawusi bo nie kumam

Gość gość
a nawet jeżeli nie jest to jakość szczególnie szkodliwe w sensie energetycznym dla organizmu to z pewnościa juz receptory w oczach dostaja po peeedzie jak sie traktuje czymś do czego znoszenia stworzone nie zostały. ale to ylko spekulacje bo jak pisałem nie mam głębszej wiedzy ani w kwestii energii ani w kwestii budowy receptoró w oczachwiem tylko że to jakieś pałeczki. to znaczy że są dłuższe niż grubsze co sugeruje że można je złamać. nie wiem.

Gość gość
nie wiem dalczego ale w tej sytuacji mam jedną wizje sytuacji w okolicach przyżarówkowych. wiry, leje, szkwał i huragan

Gość gość
"uporządkowany ruch elektronów" to chyba też jest jakiś żart. brzmi jakby cząski podawały se elektrony niczym murarze cegły a tak nie jest. jest wręcz przeciwnie. napiertalają sie tymi elektronami a każda cząstka stara sie utrzymać równowage zeby nie jepnąć na glebe a nie kooorfa czeka z wolnym miejscem na orbicie na to aż z elektrowni dorzucą jej upragnioną cegłe żeby razem z innymi cząstkami mogła sie cieszyć zrealizowaną pięciolatką

Gość gość
z tego co mi wiadomo chmara wolnych elektronów jest niczym wataha zdziczałych wściekłych psów. a nikt mi kooorfa nie wmówi że w sytuacji kiedy kawałek wolframowego pierdolnika traci na masie i właściwościach w jepanej elektrowni kolesie na kalkulatorach wyliczyli jedną cudowną częstotliwośc dla każdego , któa gwarantuje że takowe nie powstaną

Gość gość
lampucery z branzy blacharniczej cały czes piertolą w tv o wolnych rodnikach w strasznych pappierosach a nie wiedzą, że z suitu nadchodzą falami ciągłe szturmy na ich otynkowane ryje

Gość gość
jakby co to ja sie o uwage nie będę prosił. nie dlatego tu pisze. już nie

Gość gość
nikt cie tu nie zna, nawet niebieski nie jestes, gosciu, a o uwadze piszesz jak celebryta ze zdjeciem jaki co najmniej

Gość gość
tak na mój laicki gust to wykres w czasie napięccia elektrycznego w gniazdku spokojnie można odwrócić w ten sposób, że szczyty i doliny umieścić w miejscach zerowych funkcji emisji jakiegoś badziewia a cała resztę zapewne wykładniczo (bo do zera hehe:P ) wypiertolić w niebo i do piekła. i założe sie że jest funckja nieciągła

Gość gość
ciekawe skąd wiesz że nikt mnie tu nie zna. cchyba ty znasz wszystkich i wszyscy znają ciebie a na dodatek jeseście w stałym kontakcie

Gość gość
gosciem moze byc kazdy. dzisiaj ten, jutro inny. myslisz, ze cie tu odrozniaja?

Gość gość
wychodzi na to, że ktoś zamontował ludzkości w mieszkaniu piertolone krzesło elektryczne w dodatku napędzane przez nia samą jak przez pluton chomików zapiertalających w kółko na diabelskim młynie

Gość gość
do autorki: mam wrażenie, że poczytałaś sobie książki z gatunku parapsychologii. te "mantry", wiara w to, że nic złego do ciebie nie dociera, że "światło"...kobieto, można się wycofać z życia tą formą światłości" tyle, że życie sprowadzi cię szybko na ziemię i jeśli nadal będziesz plotła takie dyrdymały, to okaże się, że masz mocno sfiksowaną psychikę. emocje są w życiu potrzebne, a wypieranie się ich powoduje ogromne szkody. nie wchodź tu, skoro ranią cie słowa innych, zachowaj odrobinę godności i nie pisz do kogoś, kto cię nigdy nie przeczyta. odpuść sobie te sentymenty 🖐️

Gość gość
ja piertole żeś sie dojepał do tego odróżniania. jasne że mnie odrózniaja widziałes tu kiedyś równie intligentnego i wulgarnego przy tym kolesia jak ja? to nie rżnij pawiana:D

Gość gość
O co Ci chodzi

Gość gość
przypomniało mi sie. funkcja homograficzna z tym, że z trzecią osią czasową. podobna do tych eulerowskich zawijasów co nieco

Gość gość
odchodzi w prawo nigdy nie dociera nigdzie ale dziwnym zbiegiem okoiczności chwile potem wpiertala sie z lewej.

Gość gość
podsumowując mały jepany przytulny pulsar

Gość gość
Co Ty pleciesz idziemy już spać

Gość gość
ćpałeś kiedyś? :D

Gość gość
chcesz miec plazme w głowie kup żarówki osram:D

Gość gość
gość dziś jeden głos rozsądku w tym semantycznym nieporozumieniu

Gość gość
jasne że ćpałem cały czas ćpam. ledwo co widze klawiature spod grubej warstwy dopalaczy

Gość gość
a za chwile mają podjechać z tona koki pod kamienice....zara musze kończyć bo będa trąbili

Gość gość
jak nie zdąże to wykipują to wszystko na chodnik i se pojadą. a tak podłączymy to do sprężarki i zassiemy do małego pokoju o ile jest jeszcze miejsce. oby tylko policja tego nie czytała bo mam przejepane......

Gość gość
o to swietnie

Gość gość
a wiem, że czyatają i w dodatku wiedzą kto pisze:) przy okazji opzdrowienia i nie - nie sprzątam po smoku wawleskim i nie bede. za to ty bedziesz już niedługo

Gość gość
pozdrawiam też gościa z dyżurną tytą w kieszence i miła panią któą pewnie jepie cała komenda a jak już nie mogą to ją dopychają szturmówkami

Gość gość
nie zawracajmi głowy pierdołami wystarczy że mnie chcą żarówką zabić. jeszcze sie będę przejmował czy mnie ktoś przed śmiercią zawinie czy nie.jepie mnie to

Gość gość
i bez nakazu nawet nie przyjeżdzajcie bo wyemituje w was zabójczą dawke promieniowania z żarówki 75 vat prze wizjer:D