Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DOBRO

Polecane posty

Gość gość
Oswiecone duchowo istoty nie tworzą podziałow mimo ze je widzą,po prostu je ignorują i już.Jezyk czysty nie plugawy ,jezyk miłosci przepełniony pokojem sprawia że wszelkie zło traci swą moc i stoi w kropce bo nie wie jak ma sie zachować w obliczu dobra.Zło oczekuje dialogu zła,oczekuje wyzwisk,wulgaryzmow.Tego ode mnie już nie usłyszycie nigdy bo przypomniało mi sie że jestem istotą świetlistą dobrą i czystą.Bardzo łatwo jest oceniać a ja pracuję w kierunku wyzbycia sie wszelkiej oceny.Podobne przyciąga podobne.

Gość gość
teraz mam pewność że jesteś nasłanym wyrobnikiem. poznaje to po metodach. nie wiem czemu naszło cie akurat nadzieja że mnie skompromitujesz w tym wątku ale sam fakt że do tego dązysz jasno cie identyfikuje. zatem twoim mocodawcą nie jest bóg tylko robisz to dla kasy. tyle jeżeli chodzi o twwoje zastrzeżenia do wątku biznesowego

Gość gość
a teraz możesz sie zwrócić do niewidzialnej publiczności któa ci płaci. to też charakterysyczne w w wypowiedziach płatnych trolli. że zwracają sie do publiczności i czekaja na oklaski. nie lubie takich koooref jak ty dlatego lepiej odejdź. nie wiem czy jesteś nowy na tanowisku i czy ci powiedzieli co sie stało z twoimi poprzednikami na tym sanowisku ale radze ci po dobroci. odpuść sobie.

Gość gość
nie chcesz takich skojarzen, to nie pisz o odrywaniu od zbiorowego molestowania nieletnich, bo tu na uczuciowym nikt tego nie robi ani nie pochwala, więc nie ma kogo od czego odrywać, więc jest to nielogiczne i sam się domyśl, jak to brzmi

Gość gość
wpisze se "up" zeby zobaczyc twój post typu "no i sami widzicie" albo tym postem przekonałes nas tudzież "zatem interluktor okazał sie byc.... jesteś żałosny niczym aktor podrzędnej średniowiecznej trupy objeżdżającej pijackie mordownie w zdemoralizowanych osadach przyzamkowych

Gość gość
zamiast się odgrażać, czytaj i analizuj swoje własne słowa. nie tylko ja je tak mogę odebrać.

Gość gość
jepana płatna pismacka kooorfo opłacana przez czzerwono czarnych zwyroli. myslizzesie boje? ze wymiekne bo mnie postraszysz zgłoszeniem na policje grób karalnych? nie koorfa nie wymiekne tylko je zrealizuje.

Gość gość
jepany kondon sie wpiertolił ze swoimi mantrami i rosjepał temat żeby mnie sprowokowac. pewnie jakas urazona unkcjonariuszka. tera sie wyda ze inwigiluja ludzi przez internet na leglu. już sie ciesze na rozprawe

Gość gość
No to teraz coś jeszcze ode mnie .Uniwersum jest ponad wszelkimi podziałami .Jest czymś,kimś na kształt Boga ale nie posiada religii jaki takiej.Owszem jako katolicy powinnismy być wierni swojej wierze ake to nie o to chodzi by bezwiednie klepać formułki i mówic komus ty jestes be a ja jestem oki bo chodze do koscioła.Ja też chodzę ale widzę ciś ponadtto A moze osoba ktorą wyzywasz od szatanistów czy pedifili jest bardziej uduchowiona i światła umysłem niż Ty?Zrozum że to co robisz jest złe,wyzywanie i prześladoeanie jest złe,i żadne bycie jakimś tam pseudo straznikiem prawa czy chodzenie do koscioła w niczym Cię nie usprawiedliwia bo Twoja postawa zaprzecza dobru ogólnemu i harmonii z wszechswiatem.Dalsza dysputa nie ma sensu.au.

Gość gość
Dostęp do świadomosci.Katarzyna Metza.You tube.A czym jest Dobro?,dobro to proste gesty miłoci i pokoju bez uprzedzeń,oceniania,troska ,empatia,radość i pochylenie się nad najmniejszą istotą tego świata ktora nas potrzebuje.Dobri sprawia że dajemy od siebie to co najlepsze,to dzieki czemu osoby wokół nas czują się dobrzevi bezpiecznie ,czują się kochane a na ich twarzach pojawia się uśmiech.Świat jest piękny w swijej prostocie i nieograniczony a odkrycie i uswiadomienie sobie tego faktu,czyni człowieka szczęśliwym.

Gość gość
do autorki: nie przeginaj ze swoją teorią. skoro ci tak dobrze jako się spowiadasz, zostań w takiej formie i naucz się tego, żeby podrosnąć jeszcze więcej "duchowo" bo ta "duchowość kuleje, kiedy uznajesz innych za "gadów". pamiętaj też, że "kto się wywyższa, będzie poniżony". niech więc te słowa przemówią autorko do ciebie jako osoby na wyższej grzędzie "duchowości". założyłaś tu temat i on leży na obu łopatkach bowiem bez potrzeby tu jeszcze coś piszesz. odejdź w pokoju, tak jak zapowiadałaś wcześniej, i zadbaj o tę "duchowość" i swoje "światło" 🖐️

Gość gość
do autorki: nie przeginaj ze swoją teorią. skoro ci tak dobrze jako się spowiadasz, zostań w takiej formie i naucz się tego, żeby podrosnąć jeszcze więcej "duchowo" bo ta "duchowość kuleje, kiedy uznajesz innych za "gadów". pamiętaj też, że "kto się wywyższa, będzie poniżony". niech więc te słowa przemówią autorko do ciebie jako osoby na wyższej grzędzie "duchowości". założyłaś tu temat i on leży na obu łopatkach bowiem bez potrzeby tu jeszcze coś piszesz. odejdź w pokoju, tak jak zapowiadałaś wcześniej, i zadbaj o tę "duchowość" i swoje "światło" 🖐️

Gość gość

Gość gość
Jeżeli chcecie sie dalej tak plugawie udzielać w moim temacie to oswiadczam wam że nie mam ochoty z wami dyskutować w waszym popapranym jezyku.Moglibyscie zacząć się jakoś podpisywać.

Gość gość
Zależy mi przedewszystkim na wpisach adresata.Proszę podpisuj się.

Gość gość
06:05 Tak długo, jak długo będziesz nienawidzić, złorzeczyć, grozić, przeklinać i poniżać innych ("jełopie", "chuj wam w dupę", "ciołku", "cieciu", "jepany kretyn", "debile", "odejdziecie w niepamięć", itd.), nie będziesz dobry, a pisałeś, że nie jesteś kimś złym. Za dużo w Tobie jeszcze nienawiści i pogardy. Na cudze uwagi i opinie reagujesz agresją. Rzucasz kamieniami w innych, a sam nie jesteś bez winy. Zamiast oceniać innych, oceń samego siebie.

Gość gość
hłehłehłe. buhahahahahahahahahahahah - z autorki :P

Gość gość
Dlaczego znikają posty?

Gość gość
O kurcze co ja tu widzę i czytam. Tak pięknie zaczęty wątek o kochaniu /miłość i dobro/ a kończy się o zabijaniu i wypruwaniu flaków/ nienawiść i zło/. Nie chce mi się tego wszystkiego czytać za dużo stron.Ale faktem jest, że ktoś się nie wyspał. Pracował całą noc.Dobranoc.

Gość gość
To zło tak wgryzło się w temat, że spowodowało zawieszenie stron. Ktoś to musi teraz odczarować.

Gość gość
Dobro płynie z serca.

Gość gość
Zepsulisciemoj temat

Gość gość
Wyprodukował jeden i ten sam ,monolog ...... 7 stron w krotkim czasie ! Nie mógł spać ,bo za tyłek jego, wtedy się brali ,nie był pewny swego ! Musiał odreagować !