Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 dziecko w wieku 22 lat czy sa tu młode mamy z dużą rodziną

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i jestem w 4 ciąży :) Pomagają mi moi rodzice i rodzice mojego narzeczonego jak mogą. Na 2 dziec****erwszych mam alimenty więc nie jest źle, ojcowie się wywiązują z ich płacenia. Są tu mamy młode z dużą rodziną aby pogadac tak po prostu?

Gość gość
to musi być prowo ile lat mają twoje dzieci?

Gość gość
Dzieci mają odpowiednio 7 miesięcy, 2 i 3.5 lat. No i ja jestem w 3 miesiącu.

Gość gość
Postanowilas zaludnic cała Polskę przed 30stka? Jakieś studia może praca a nie w domu i dzieci czego ty ich będziesz uczyła jak sama nic nie umiesz Masakra

Gość gość
Masakra jeszcze różni ojcowie :/

Gość gość
Czy osoby ktore nie są w temacie jak ja, moga opuścić ten temat?

Gość gość
Narazilas sie na spoleczny ostracyzm, a narzeczony pracuje?

Gość gość
Prawo.

Gość gość
To kiedy planujesz zmienic narzyczonego i zrobic sobie kolejne dzieci z innym? PROWO

Gość gość
Narzeczony pracuje i kończy studia zaoczne. Ślub planujemy na lato.

Gość gość
to jakiś koszmar ;-( dwóch ojców starszych dzieci i kolejne dzieci z narzeczonym ;-(

Gość gość
dziewczyno, jedno za drugim, 3 różnych ojców? A jak ci się 500plus skończy, a tatusiowie sie wypną? To na części zaczniesz sprzedawać? Myśl. Głową, a nie ... Fajnie mieć sporą rodzinę, dużo dzieci. Jeśli kogoś na to stać, na utrzymanie gromadki, zapewnienie im odpowiednich warunków. I nie chodzi tylko o mleko, pieluchy i rozklekotany wózek. Co potem?

Gość gość
Skoro nie stać Cię na tyle dzieci to dlaczego nie myślisz,jeszcze,żeby rodzice Ci pomagali wstyd.A za rok co następny narzeczony i następne dziecko.Ogarnij się

Gość gość
Jeszcze gdybys miala te dzieci z jednym facetem to jakos by wygladalo. A tak masz 22 lata i dzieci z trzema roznymi favetami. Szanuj sie dziewczyno. Chociaz i tak uważam ze to prowo.

Gość gość
Nie każdy ma szczęście w miłości, najważniejsze że kocham swoje dzieci i wychowuje je. Więc złośliwości nie musicie mi sadzić.

Gość gość
Ja pierdziele jaka patologia. 3 różnych ojców. I nie, nie jest normalne posiadanie 4 dzieci w wieku 22 lat i bycie na utrzymaniu rodziców.

Gość gość
Chyba nie jesteście aż tak głupie by choćby podejrzewać że ten topik to prawda

Gość gość
Ja będę pisać ci złośliwie, bo to między innymi ja musze później utrzymywać takie pasożyty jak ty, które tylko nogi potrafią rozkładać przed pierwszym lepszym. Fuuuuuj

Gość gość
Nikt nie napisał,że ich nie kochasz.Pomyśl co ty im dasz, za co je wychowasz. Jaka będzie ich przyszłość?

Gość gość
12:05 Niekoniecznie musi to być prawo. Ja mam w rodzinie taka która w wieku 23 lat dorobiła się 4 dzieci. Oczywiście każde z innym facetem. A ona dumna bo to jej pociechy. To nic, że te pociechy zaniedbane i często głodne. Ważniejsza chcica. I do swojej matki miała pretensje, że jej i dzieciaków nie utrzymuje. A Ciotka powiedziała, że skoro jest na tyle dorosła żeby robić dzieci to musi być na tyle dorosła żeby je utrzymać samemu. Teraz ma 26 lat, tamte dzieci w rodzinie zastępczej, a ona naprodukowala kolejna dwójkę.

Gość gość
Nooo, 4 dzieci i 3 ojców to rzeczywiscie duża rodzina :D Nie obracam sie w srodowisku szlur i marginesu społecznego i trudno mi uwierzyc ze to moze byc prawda

Gość gość
Biedota biedotą ale jest kilka gwiazd i celebrytek które sie dorobiły takich rodzinek

Gość gość
Mojej kolezanki maz ma d:|ziecko z podobna dzirewczyna:| zaliczyli wpadke w wieku 18 lat,rozstal sie z ta dziewczyna,ozenil sie z moja kolezanka,a ta jego dziewczyna... 25 lat i troje dzieci,kazde z innym facetem:| do tego teraz spotyka sie z jakims czwartym,wiec pewnie i on jej splodzi cos

Gość gość
12.22 gwiazdy i celebrytki mają przynajmniej za co te swoje dzieci utrzymać, a autorka żyje jak pasożyt i jedyne co potrafi, to zachodzić w kolejne ciąże z przypadkowym ludźmi, wstyd byłoby mi mieć taka matkę