Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fałszywa koleżanka, a na pozór miła

Polecane posty

Gość gość

pojawiła się 'znikąd', a tak właściwie to 'awansowała' z pracy fizycznej na pracę 'biurową', żona kierownika innego działu. Zauważyłam, że jednemu opowiada, że nigdy wcześniej nie pracowała, drugiemu opowiada jakich miała wcześniej szefów... Raz dziewczyny z tego samego działu, ale innych stanowisk jej musiały pomóc, bo sprawa pilna, ona im powiedziała co i jak trzeba, a potem jak już ich nie było to do szefa: "ja nie wiem jak one mi to porobiły.. czym one się kierowały !? ja się nie połapię w tych zapisach" - a sama im powiedziała co jak mają zrobić. Jednak przy nich jest miła, szefowi jakby mogła to by w d.. wlazła. A we mnie jakieś dziwnie niemiłe emocje się pojawiły, jakaś zazdrość czy coś. Jak się tego pozbyć?

Gość gość
Pelno takich bab.. Na pozor gra mila ahhh,a tak naprawde falszywe wredne babsko.

Gość gość
a jak sobie z takimi radzicie?

Gość gość
Tacy ludzie sa wszędzie. Współpracownicy predZej czy pozniej zorientują sie co to za osoba

Gość gość
częste zjawisko w pracy - do osób które uważa za obce jest miła, a do tych z którymi ma częsty kontakt mówi co myśli

Gość gość
mówicie, że po czasie wszystko wychodzi? no mam nadzieję, że nikomu nie zaszkodzi. A jaki macie sposób na takie osoby?

Gość gość
wszędzie pełno takich