Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
wystarczy, że ty jesteś zepsuta stara samotnaalocho :D pisz do Dekolagowej, że nie wiesz którego wybrać. :P:D🖐️ już lecą na trójke dzieci 🖐️:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
I spalone żółte włosy :D:D:D

Gość gość
gość dziś Krzysiek strasznie chce sie popisac przed Czytaczka. W jednym poscie umiescil wszystkie swoje historie z tajnego internetu X Optymistka. :)

Gość gość
Z Nowym Rokiem chcesz Nowemu ruszać? Będziesz już gotowa? Szybko dość. ;)

Gość Pł
Ty sobie idź pofantazjuj o swojej córce zboku.

Gość gość
pomacaj jej cycki :o

Gość gość
Widmo fajnie robi laskę, umie ssać druta jak żaden inny facet z tego forum, a bzykałem już kilku kafeteriuszy :classic_cool:)))

Gość gość
a ty Płock Koke pofantazjuj o swojej mamie i idz wbijać 8888888888

Gość Pł
Szybko wciskam enter :classic_cool:

Gość gość
Jaki znów Krzysiek? Przecie to projekt tego samego człowieka który odpowiadał za akcję "Koke". Wszystko wymyślone przy współudziale Niestałej Czytaczki i Fridy. Frida to nauczycielka kafeteryjnego fachu. Wspólnie wymyślali projekty, historie:-D

Gość niestała     czytaczka
Udaję ? Źle mnie zrozumiałaś. Napisałam, że nawet jeśli jest źle, to zawsze można znaleźć inne powody do radości i nie pozwolić się złamać. Święty Augustyn powiedział, że dusza żywi się tym czym się cieszy. Więc karmię duszę i pozwalam życiu się toczyć https://youtu.be/1P-juL9-OgE

Adamowi puściły nerwy i pisałam już, że wcale mu się nie dziwię. Naprawdę trzeba być masochistą, żeby tu spokojnie wytrzymać czasami. A on niestety był często, więc zbierał w dwójnasób. Czy moje zachowanie zależy od miejsca ? Nie. Mam wiele twarzy, jak każdy człowiek. Jedne odsłaniam inne zachowuję dla przyjaciół, jeszcze inne są głęboko schowane. To czy jestem anonimowa w sici, czy jest to życie realne, nie ma znaczenia. Jestem taka sama. Zresztą zwyczajna jak kromka chleba z masłem, więc nie ma się co rozwodzić. Nie uśmiechasz się i ? Co masz zamiar z tym zrobić ?

Krzysiek chce się popisać ? A po kij ? Nie sądzę gościu, żeby miał takie intencje, ale skoro Cięto cieszy ? ;) Ja polowałam na prawą galerię, ale gość był nie do ruszenia ;) Nie podoba mi się ta hala :( Koncert świetny, ale na Zamku to by była inna jakość.

słodka słowianka dziś Lubię Twój ordynarny język Inusmiech.gif O i właśnie o to chodzi. :) Ludzie się poznają i dowiadują, że na świecie są ludzie, którzy mają podobnie ;) :P Mi sie nie podoba. Na szczęście to nie moja sprawa :) jak kto lubi, tak lubi. ;)

Gość gość
niestała czytaczka dziś Najprościej byłoby naśladować ludzi którzy sie uśmiechają, ale to będzie sztucznie amerykańskie. X snof ja nie pisałem już dawno nic o Fridzie. Orientacja ci kuleje w terenie jak u świeżaka.

Gość Pł
"Jeden lubi pomarańcze, drugi jak mu cyganie grają" :D

Jeden lubi jak mu cyganie grają a drugi jak mu nogi śmierdzą ;) :D

Gość gość
Św. Augustyn powiedział że twoje linki śmierdzą chu.ujem niestała sraczko

Naśladowanie uśmiechu ? Już to słyszałam w jakimś filmie. Pomysł mało oryginalny, ale spróbuj jeśli nie chce Ci się włożyć w siebie trochę wysiłku. Poza tym nie działa do środka, a o taki efekt chodzi. Inny pomysł poproszę.

Gość Pł
Ja proponuję przesunąć czas na godz. 20, piątek 16.12 :P

Ten kawałek do końca życia będzie mi się kojarzył i kilkunastoma parami oczu, łypiących na mnie w drzwiach ;) Słuchając go w czytelni muzycznej na słuchawkach, darłam się tak głośno, że uczniowie z kursu angielskiego wpadli sprawdzić, czy kogoś nie mordują. :D https://youtu.be/NYHZwPT0f80 Spokojnej nocy Wszystkim :)

A po czemu na 20 ? Idziesz na randkę w końcu ? :D Opowiadaj. Blondynka, brunetka, lubi zwierzęta ? ;) :D Tymczasem :)

Gość Pł
Randkę z poduszką po całym tygodniu pracy :D

Gość gość sisi s
Słowiana ty nie dość że piszesz jak facet to jeszcze nim jesteś.Masakra.!