Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
No to gratulacje ze w koncu sie odnalezliscie. Media otwarcie manipulujace rzeczywostoscia nie sa standardem w dojrzalych demokracjach, dlatego predzej czy pozniej bedziesz musial powrocic do mrocznych czasow gdy nie wychwala sie pisu pod niebiosa. Dlatego zycze milego ogladania.

Gość gość
21.24 Błędny. Litości. Rozumiem że bronisz Czytaczkę ale nie mebluj nikomu według siebie, osobiście przeżytych przez kogoś emocji. No przecież ci ludzie sobie tego nie wymyślili. Byli po prostu lekceważeni i teraz sobie odbijają. Proste.

Oczywiście, że tak wygląda mechanizm i rozumiem też ludzi, których cieszy 500 +, szkoda tylko że nie widzą oczywistości. Wszyscy zapłacimy za krótkowzroczność, brak kompetencji i ślepą wiarę w samozwańczego króla nieporozumień zwanego drugim bratem. Co do gościa widzącego w każdym poście czytaczkę. Nie schlebiaj sobie. Podpisuję się pod tym co piszę. Co więcej pod czytaczką podpisuje się też kilka innych osób, więc ściągnij cugle wyobraźni, bo kto Ci potem pokaże drogę powrotną dziewczynko.

Gość niestała     czytaczka
In nie mam czasu, muszę nakarmić zwierzęta i skończyć "Stefanka" Mogę pograć z doskoku i poczytać co piszecie. Jest tu kilka przytomnych postów. I cieszy mnie to, że nie trzeba stosować polityki podgryzania od korzeni i to na nocnej zmianie, żeby podyskutować. Co do "dobrej zmiany" w dniu dzisiejszym, przegłosowano likwidację gimnazjów. Super :) Pytanie, kto zwróci kasę Unii. Czyżby obecny rząd miał sposób i na to ? Zbiorą się i zagłosują - nie oddajemy i co nam zrobią ?

Gość Pł
I po co ta polityka ja się pytam :P

Gość gość
dziewczynko? czyraczka woli sobie wmawiac ze jedzie z nia baba.Latwiej zniesc

Gość gość
W rzeczywistosci jedzie po niej jakis psychiczny ulom. Tez wolalbym wierzyc ze to jakas glupia dziewczynka.

Gość niestała     czytaczka
Uważam, że to nie jedna osoba. I na pewno jest to również kobieta, chociaż wróć... unikam facetów bez jaj, więc może to taki przypadek a ja nie rozpoznałam ? Dobre pytanie Pł. Zamiast polityki proponuję coś równie smutnego. Najlepsze zdjęcia roku. http://time.com/top-10-photos-2016/

I Madonna bo wzruszyła mnie jej przemowa na gali Billboard 2016 Women in Music. Została kobietą roku i przyznaję, że zasłużyła. https://youtu.be/Np_Y740aReI

Gość gość
Babci 50 letniej lepiej z tym ze jakaś dziewczynka sie na nią uwzięła

Kiedy wszystko zawodzi, Ty chcesz stać się kimś lepszym niż jesteś dzisiaj. Znam takie miejsce, gdzie możesz uciec. To jest parkiet, on jest właśnie po to, więc.... :) https://youtu.be/GuJQSAiODqI Ręka mi odpada od kręcenia masy :O Znacie przesąd, że oblizując kopyść, będzie się miało łysego męża ? :D :D Bezcenne wspomnienie o babci. :)

Lepiej ? Ja wskazałam kierunek. Mam w głębokim poszanowaniu kto i czy go obierze. ;) Rozumiem, że za trudne do ogarnięcia ? Przykro mi. Może uruchomię jakiś kanał oświatowy dla Ciebie :P ;) https://youtu.be/EPHUZenprKc

Gość gość
Babciu rób już to co ci najlepiej wychodzi czyli linki do you tuba :o i lepiej zamilcz

Przykro mi :) Nie jestem przyzwyczajona do wykonywania czyichś poleceń to raz. Dwa Ty jesteś u mnie, więc zepnij pośladki i staraj się chociaż utrzymać jakiś poziom. Kur na żebym się jeszcze za trolle musiała wstydzić. :O

Gość gość
Oho ho babcia sie nawaliła jak stodoła :D

Jeszcze polewa :D Czekoladowa :P Nawalę się lekko w sobotę :) Łeb mam jak góral i nie da się mnie upić :(

Stefanek gotowy. Gdyby ktoś chciał przepis na świetną polewę czekoladową to piszcie. ;) W sobotę idę na czterdziestkę i obiecałam wkład, bo będzie coś koło siedemdziesięciu osób. Miało być jedno ciasto, ale piekę jeszcze kilka niespodzianek w ramach rehabilitacji. Niestety. ponieważ zaproszenie było ustne i sprzed wielu tygodni, pomyliły mi się dekady. Impreza jest w stylu lat sześćdziesiątych, a mi się Szpicbródka uroił i kupiłam kieckę z falbanami i przepaskę na czoło. :O Jeszcze mi kuffa schodów brakuje :D W każdym razie. Gospodarza przeproszę ciastami. Reszcie powiem, że mi zmokło zaproszenie :D i będzie dobrze. Ktoś ma ochotę potańczyć do białego rana ? ;) I da radę dotrzymać tępa babci na parkiecie ? ;) Dobranocka :) Trollu dzięki. Gdyby nie Ty, to znowu byłby monolog ;)

Gość Tiger Bonzo
jestem Bonzo, Tiger Bonzo wiienc kutko i na temat, jepac hejkerów i trzymajta się prawdziwi miłośnicy forum benc, zbieram na nowey komputer, a wftedy pozablokowywuje hejkerom pyty gówne i nie bedomm tu pisali,. benc nie bedom wyzywali użytników i fanonów. zapraszam też do odwiedania mego kanału yt i fanpage, i mam eszcze jedno dpo powiedzenia, Jebe cie Wuwunio TFUUU Elo benc Harnaś to dobe Piwo doby napój Benc benc nara

Nie cierpię stefanka :-O wiem, piszę teraz jak Ważniak a Ty mi odpiszesz - bo nie jadlas mojego, ale placki są w większości przypadków przereklamowane :-O Co do rozwarcia Sisi In:) Ty się odpierdziel od mojego krocza:-P już wystarczy mi że obcy facet będzie przy nim majstrowal i jeszcze mu za to zapłacą :-O A co do Madonny, bo wiadomo przecież nie od dziś, że mimo że rzadko ją tu gram, to kocham bardzo;) przemówienie to niczego nowego w moje życie czy myślenie o facetach nie wnioslo :-O już tacy jesteście, że jednym można byłoby wszystko z Wami ugrać:( wcześniej czy później, każdy by się skusił, zawsze mogliście więcej i moja obecność tutaj, często celowo wulgarna jest na to dowodem:) jest tylko przybiciem ostatecznej pieczątki pod tym, co od dawna myślę na ten temat:( od najtrudniejszych dla mnie czasów mimo zewnętrznej i ku.urwa nie do ukrycia kobiecości marzylam, żeby być facetem:-O zawsze mogliście więcej, mieliście na więcej i macie do dziś na więcej przyzwolone :( dostałam po du.upie od nie jednego z Was, szczególnie w pracy, gdzie zawsze kpiono z moich oczekiwań:-O w szkole?:-O nauczyciele zawsze na mnie lecieli :-O pamietam, jak w ogólniaku przyjechał do mnie do domu ten od angielskiego, nie mając pojęcia, że przyjedzie, brałam w tym czasie prysznic:-O wyszłam z mokrymi włosami, ale przecież taka swiezutka :-O a że z anglika zawsze byłam najlepsza, to na następnej lekcji jako jedyna w klasie zrozumiałam, co odważył się powiedzieć przy wszystkich:-O nie napiszę, bo nie:) ale możliwości i przywilejów cholernie Wam zazdroszczę :-O nie twierdzę, że wszyscy jesteście źli, ale potraficie przeginać a my nie potrafimy o tym łatwo zapomnieć :( z tą świadomością cholernie trudno jest wychowywać facetów:-O i pewnie będą głosy, że to my jesteśmy te zimne suki, co to lecą tylko na kasę :-O jeśli już, to przez Was :-O mierzycie swoją miarą, dlatego tyle złośliwości i tekstów o moim niby wirtualnym bzykaniu z Amstafem za kotarą:-O ja naprawdę wielu z Was szanuję, ale o ogólnej większości mam złe zdanie:( boicie się silnych kobiet i to jest nasza broń:) ale spokojnie, nie będę strzelać, jadę po bułki, bo niektórych z Was nawet kocham ;)

I nie chciałabym, by ktoś mi napisał, że moje słuchanie tego przemówienia skończyło się w momencie mówienia o g****ie na dachu:-O pod wpływem złych doświadczen ludzie się zmieniają:-O ale myślę że to dobry punkt zaczepienia, by poważnie porozmawiać na jakiś temat, zakręcić po mojemu:) udanego dnia:)

A ze jesteśmy na ero to muszę to napisać:) też lubię czasem mieć coś twardego między nogami:-P :D ale mam już zbyt długo, wolałabym, żeby już przeszedł na cycki;) bujajcie się grzecznie :)

Gość gość
słodka słowianka dziś Nie cierpię stefanka pechowiec.gif wiem, piszę teraz jak Ważniak a Ty mi odpiszesz - bo nie jadlas mojego, ale placki są w większości przypadków przereklamowane pechowiec.gif Co do rozwarcia Sisi Inusmiech.gif Ty się odpierdziel od mojego kroczajezyk.gif już wystarczy mi że obcy facet będzie przy nim majstrowal i jeszcze mu za to zapłacą pechowiec.gif A co do Madonny, bo wiadomo przecież nie od dziś, że mimo że rzadko ją tu gram, to kocham bardzooczko.gif przemówienie to niczego nowego w moje życie czy myślenie o facetach nie wnioslo pechowiec.gif już tacy jesteście, że jednym można byłoby wszystko z Wami ugraćsmutas.gif wcześniej czy później, każdy by się skusił, zawsze mogliście więcej i moja obecność tutaj, często celowo wulgarna jest na to dowodemusmiech.gif jest tylko przybiciem ostatecznej pieczątki pod tym, co od dawna myślę na ten tematsmutas.gif od najtrudniejszych dla mnie czasów mimo zewnętrznej i ku.urwa nie do ukrycia kobiecości marzylam, żeby być facetempechowiec.gif zawsze mogliście więcej, mieliście na więcej i macie do dziś na więcej przyzwolone smutas.gif dostałam po du.upie od nie jednego z Was, szczególnie w pracy, gdzie zawsze kpiono z moich oczekiwańpechowiec.gif w szkole?pechowiec.gif nauczyciele zawsze na mnie lecieli pechowiec.gif pamietam, jak w ogólniaku przyjechał do mnie do domu ten od angielskiego, nie mając pojęcia, że przyjedzie, brałam w tym czasie prysznicpechowiec.gif wyszłam z mokrymi włosami, ale przecież taka swiezutka pechowiec.gif a że z anglika zawsze byłam najlepsza, to na następnej lekcji jako jedyna w klasie zrozumiałam, co odważył się powiedzieć przy wszystkichpechowiec.gif nie napiszę, bo nieusmiech.gif ale możliwości i przywilejów cholernie Wam zazdroszczę pechowiec.gif nie twierdzę, że wszyscy jesteście źli, ale potraficie przeginać a my nie potrafimy o tym łatwo zapomnieć smutas.gif z tą świadomością cholernie trudno jest wychowywać facetówpechowiec.gif i pewnie będą głosy, że to my jesteśmy te zimne suki, co to lecą tylko na kasę pechowiec.gif jeśli już, to przez Was pechowiec.gif mierzycie swoją miarą, dlatego tyle złośliwości i tekstów o moim niby wirtualnym bzykaniu z Amstafem za kotarąpechowiec.gif ja naprawdę wielu z Was szanuję, ale o ogólnej większości mam złe zdaniesmutas.gif boicie się silnych kobiet i to jest nasza brońusmiech.gif ale spokojnie, nie będę strzelać, jadę po bułki, bo niektórych z Was nawet kocham oczko.giflapka.gif Zgłoś słodka słowianka dziś I nie chciałabym, by ktoś mi napisał, że moje słuchanie tego przemówienia skończyło się w momencie mówienia o g****ie na dachupechowiec.gif pod wpływem złych doświadczen ludzie się zmieniająpechowiec.gif ale myślę że to dobry punkt zaczepienia, by poważnie porozmawiać na jakiś temat, zakręcić po mojemuusmiech.gif udanego dniausmiech.giflapka.gif Zgłoś słodka słowianka dziś A ze jesteśmy na ero to muszę to napisaćusmiech.gif też lubię czasem mieć coś twardego między nogamijezyk.gifsmiech.gif ale mam już zbyt długo, wolałabym, żeby już przeszedł na cyckioczko.gif bujajcie się grzecznie

Gość gość
Swój wulgaryzm który ma patologiczne podłoże tłumaczysz teraz na potrzeby forum jakobyś przeprowadzała eksperyment na facetach i ci sie powiódł :D Nie tedy droga. Nie masz do czynienia ze swoim zapijaczonym ojcem który cię ****** bo miałaś tzytzki albo cpunem In spektorem którym możesz zamydlić tym oczy. Jesteś patologicznie wulgarną doopodajką i tak tez jesteś postrzegana przez przeciętnego usera tego forum. Dodatkowo masz spalone kudły , nadwagę i zapewne śmierdzisz. Chyba już nic co zrobisz czego nie napiszesz nie zatrze tego wrażenia. Zmiana niku tez nic nie da bo zawsze wyjdzie twoja kurrewska natura i mentalność wiejskiej dziołchy która daje uciechę zapijaczonym zulom

Gość gość
Słowianko w tobie zero kobiecej delikatności za to dużo wulgarnej prostaczki. Taka prawda.

Gość gość
Swój wulgaryzm który ma patologiczne podłoże tłumaczysz teraz na potrzeby forum jakobyś przeprowadzała eksperyment na facetach i ci sie powiódł smiech.gif Nie tedy droga. Nie masz do czynienia ze swoim zapijaczonym ojcem który cię ****** bo miałaś tzytzki albo cpunem In spektorem którym możesz zamydlić tym oczy. Jesteś patologicznie wulgarną doopodajką i tak tez jesteś postrzegana przez przeciętnego usera tego forum. Dodatkowo masz spalone kudły , nadwagę i zapewne śmierdzisz. Chyba już nic co zrobisz czego nie napiszesz nie zatrze tego wrażenia. Zmiana niku tez nic nie da bo zawsze wyjdzie twoja kurrewska natura i mentalność wiejskiej dziołchy która daje uciechę zapijaczonym zulom

Gość nieaniołek
jako przeciętny user tego forum mam inne zdanie i postrzeganie, więc w przyszłości proszę mówić jedynie w imieniu własnym. serdeczności 🖐️ dzień dobry drogie dzieci i miłego dnia :) nie zamierzam wracać do wypowiedzi, które zagościły na ostatnich stronach. tak się składa, że postanowiłam nie dokarmiać złości ani złośliwości. przed nami czwarta niedziela adwentowa. gwiazdka tuż, więc :) https://www.youtube.com/watch?v=CJFoafxd5UE