Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
16.58 Piszesz sam do siebie chory człowieku ?Raz piszrsz jako słowiana, raz jako facet albo agnieszka ktora czesto powtarzała że SS" ma spalone kudły".Tak sie sklada ze ojciec SS nie pije niczego z procentami ,u nich w domu nawet piwa nie uświadczysz wiec najpierw sie dowiedz a potem pisz.Druga sprawa ze to najbardziej niedostepna kobieta jaką znam wiec kolejne pudło!ale trwaj sobie w tych swoich pomyjach do czasu aż ci ktoś łomot spuści bo to są poważne zniewagi i pomoeienia.

Gość gość
16.58 jeszcze dziś kopia tego wpisu trafi do niej i do ojca SS.To pożadny i wierzący człowiek .Odpowiesz za to.!Nigdy by córki nie dotknął .

gość dziś Do demokracji trzeba było się długo przyzwyczajać, to i do takiego rozdawnictwa przecież nie własnych pieniędzy. Ktoś za to beknie, bo jak nadrukują pieniędzy, to PIS, pójdzie w PIS-du i tak się skończy tak ta populistyczna partia. Czyli w dụpie była i gowno widziała.

Gość gość
gość dziś Czasem czuje do ciebie zlosc za twoja agresje, czasem marze o wspolnym spacerze.. X Przynajmniej masz emocje..Jednak z czasem spokojnieje i bez przesady potrafie panować nad porywczością. I co byśmy robili na tym spacerze -najlepiej spontanicznie iść co nie ?. Jeszcze byś mi do wody wpadła i bym zapalenia płuc dostał. Ide. Czesc. :)

Gość gość
Słowianko Swój wulgaryzm który ma patologiczne podłoże tłumaczysz teraz na potrzeby forum jakobyś przeprowadzała eksperyment na facetach i ci sie powiódł smiech.gif Nie tedy droga. Nie masz do czynienia ze swoim zapijaczonym ojcem który cię ****** bo miałaś tzytzki albo cpunem In spektorem którym możesz zamydlić tym oczy. Jesteś patologicznie wulgarną doopodajką i tak tez jesteś postrzegana przez przeciętnego usera tego forum. Dodatkowo masz spalone kudły , nadwagę i zapewne śmierdzisz. Chyba już nic co zrobisz czego nie napiszesz nie zatrze tego wrażenia. Zmiana niku tez nic nie da bo zawsze wyjdzie twoja kurrewska natura i mentalność wiejskiej dziołchy która daje uciechę zapijaczonym zulom

Gość gość
16.58 K***wska natura??ty chyba nie wiesz o czym i o kim piszesz?!Ta kobieta o mało co nie została zakonnicą zresztą jak ty sie wyrażasz patologiczny mendo?

Gość gość
Słowianka ? Czy Twój mąż wie ze pijesz w ciazy?

Gość gość
23.11 zmiana nicku ci nie służy Słowiano,jesteś rozpoznawalny chamie nawet z anonima!Ten pisze o zmianie nicku kto własnie w tej chwili to robi zapijacziny patologiczny żulu!tfu kundlu.!Tylko nie zapomnij lesniczego przeprosić jak pojdziesz po choinke" gnido"!

Gość gość
Tomasz jest w ciąży?przecież to pijak i wyląduje w AA jak jego ojciec!3 dzieci w tym wypadku to patologia.

Gość gość
Uwaga ! Pijana Slonina na forum krąży. Nowy chowaj sie do schronu bo ci wejdzie do rozporka przez nogawkę :D

Gość gość
Więc pilnujcie ognia swych świeczek By droga była jasna i czysta By mogła wracać. Zawsze i na zawsze. (znam ten klimat) 23:00 No, gust muzyczny masz spoko. Jest co interpretować. O widzisz już byłby zalaźek do rozmowy na spacerze.;)

Gość gość
To Tomasz jest też gejem?leci na Nowego?fuj"Znowu sie nachlał.

Gość gość
Prawdziwa SS na takich żuli jak Tomasz nie lecą ani na żadnych innych bo jest wierną i porządną meżatką w przeciwieństwie do was!

Gość gość
:-)wez pies s********j już trolu .To ty jesteś ta cała Słowiana.Znam to pismo psycholu

Gość gość
A dlaczego nie ten kawalek? Jaki masz problem? Ja ja lubie za tekst.

Gość gość
I zapamietajcie sobie jedno że chocbyście co o niej i jej ojcu pisali chocby nie wiem jakie pomyje i wulgarne szumowiny to nikt w to nie uwierzy zwłaszcza ci co znają ich osobiscie i jeszcze jedno ,radzę sie opamietać bo już niejadną osobę ręka boskiej sprawiedliwosci dosiegła i pożałowali że robili krzywdę ..pewnie nawet nie wiedzą za kogo ta kara.Jej ojciec jak i ona ssma są pod ogromną opieką Boga ,zresztą jej dzieci też raczej.Zadzierasz z samym Bogiem.

Gość gość
:-)Nowy pedofil??

Wulgaryzm Pani Słowianki, której nie wiedzę, jest zawsze do przyjęcia. Pojawi się wkrótce nowy człowiek na świecie, dlatego Pani Słowiance darujcie. Przecież są inni do wymyślania. Pani Słowianka do momentu rozwiązania jest KUṚWA nietykalna. Choćby nie wiem co tu bredziła.

Gość gość
A kto to jest ta cała Słowianka?przecież to troll.Prawdziwa SS tu nie pisze ,nie uzywa takiego jezyka i nie jest w ciąży !

Gość gość sisi s
Nowy co Ty bredzisz??nie widać wulgaryzmu??.Tylko facet potrafi takie farmazony pisać jak ten troll.

Gość gość sisi s
Kiedy to niby ti rozwiązamie ma nastąpić ?,chetnie przesledzę pierwszy wpis na temat owej ciąży bo zdaje mi sie że rok tochybs nawet słonie nie noszą..a chybs już coś koło tego bedzie.

Jak to kto pomarańczowy szczurku, rozdeptywany przez przypadkowych przechodniów. To Rezydentka zakręconej Karuzeli. Z bonusami na nie atake :O

Gość gość sisi s
Nowy nie obrażajnie!Miałam tu kiedyś nick"koteczek11"ale zapomniałam hasło wiec mnie nie wnerwiaj!Nie mam jak sie zalogować!

Mogłaś i mieć, "Mam ostro nasrane w głowie" Tyle zawróciłaś mi w głowie co kot s*****cy do kuwety. :O Spróbuj inaczej, bo jest po "zerówkach" i czas na koncert;) :)

Gość gość sisi s
00.18Nie rozumiem jakim prawem mnie obrażasz?Co to w ogole za jezyk?i o co ci chodzi z tą kuwetą?Nie mam zamiaru rozmawiać z nikim z tego waszego patologicznego ero w waszym.patologicznym jezykowie .Naucz sie poprawnego słowmicywa najpierw i kultury zanim coś do mnie chcesz kierować.Masakra!

Gość niestała      czytaczka
Nick Cave ? Może być https://youtu.be/eg3Su8kWJaE O co się bijecie ? p.s. poproszę streszczenie, bo na oczy nie widzę, ze zmęczenia. :O

Co Hmm :O Nie wiesz co napisać, to spadaj zanim stanie się tobie krzywda. A teraz pozwól że przejmę nocną zmianę, skoro tu masz chrumkać jak świnka, czy wydawać z siebie inne onomatopeje.