Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość sisi s
Uważaj żeby sie tobie nie stała.

Wierzycie w to co się dzieje ?

Gość niestała     czytaczka
Bardzo daleko mi pod Sejm, więc nie dzisiaj, ale to jest po prostu nieprawdopodobne.

O nie :D Jeszcze Niestała, to lipa z nocnej zmiany :( poszło o to że bezmyślnie wkuṛwiają Panią Słowiankę. Stacja- Ratusz Arsenał, lub jak komuś bliżej Łódź Fabryczna :) Myślałem że nie dożyję tego a jednak. Może nie wszystko jest doskonałe, ale już na ustawki nie muszę jeździć do Warszawy. "Słoiki" gotowi nawet pomylić Łódź z miastem stołecznym, jak ktoś wrzuci ich do pociągu w nie w tą stronę, po balandze w rodzimej remizie.

Gość niestała     czytaczka
O przepraszam bardzo. Ja tu nie będę kolejny wieczór odbębniać samotnej pańszczyzny. Ewentualne komentarze skwituję już dzisiaj. Jutro latam i szaleję do rana, w niedzielę śpię :D p.s. gdyby jakiś trolik wpadł na pomysł twierdzenia że nie piszę bo nie mam nic do powiedzenia :P Mam ale czas mi ciągle spierdziela i ganiam za nim. :P W każdym razie, zostawię cytat z konstytucji. Bez komentarza. art. 61 Konstytucji RP 1. Obywatel ma prawo do uzyskiwania informacji o działalności organów władzy publicznej oraz osób pełniących funkcje publiczne. Prawo to obejmuje również uzyskiwanie informacji o działalności organów samorządu gospodarczego i zawodowego, a także innych osób oraz jednostek organizacyjnych w zakresie, w jakim wykonują one zadania władzy publicznej i gospodarują mieniem komunalnym lub majątkiem Skarbu Państwa. 2. Prawo do uzyskiwania informacji obejmuje dostęp do dokumentów oraz wstęp na posiedzenia kolegialnych organów władzy publicznej pochodzących z powszechnych wyborów, z możliwością rejestracji dźwięku lub obrazu. 3. Ograniczenie prawa, o którym mowa w ust. 1 i 2, może nastąpić wyłącznie ze względu na określone w ustawach ochronę wolności i praw innych osób i podmiotów gospodarczych oraz ochronę porządku publicznego, bezpieczeństwa lub ważnego interesu gospodarczego państwa. 4. Tryb udzielania informacji, o których mowa w ust. 1 i 2, określają ustawy, a w odniesieniu do Sejmu i Senatu ich regulaminy.

Ale, że co O nie Niestała ? :D W sumie już mnie tu nie ma. Kręć jak Ci tam pasuje, a Słodka ? Ma w .... i też mnie to dziwi czasami jak bardzo ;) G****o tam trolle. Aby młody się szczęśliwie pojawił jak przyjdzie czas. :)

Gość gość sisi s
Nowy skonvz z tą csłą słowianką bo to jest aż żenujące,ten człowiek sieyli nawet jaki pisze "byłam "to wychodzi "byłem"zapomina die wiec nie brin debila!bo mnie to rozwala!Żafna kobieta nie używa tak wulgarnego słownictwa.Chetnie sie poswiece żeby zacytować..i odnaleśc te wpisy owej Słoqianina Tado albo Tomy!Żenada"

Gość gość sisi s
Jaki młody ?Szymon teraz tylko przy fomu bedzie skakał.Od jutra buduje nową skocznię.

Gość gość sisi s
1.00Jakie goofno tam trole??prosze poczutać wpis z 16.58 Jesli ti niby o mnie choć ja żadną Słowianą a tymbardziej winną za chuj wie co nie jestem i oswiadczam ze po pierwsze nie życze sobie obrażania ani mnie ani mojego ojca ani wrabiania w jakies koorestwa,pedofilie itp a e żadne ciąze rownież.Kopije ten wpis bo ja tego tak nie zostawie!

O jakiej pańszczyźnie Ty piszesz Niestała 💤 już od dobrych kilku tygodni przyzwyczajam ludzi do swojej obecności na piątkowo-sobotnich zmianach. Wpieṛdalasz mi się i ani dobry wieczór, ani pocałuj mnie w dụpę. :O Nabierasz Krzyśkowo Widmowskich manier, co nie powiem troszeczkę mnie niepokoi...

Gość gośćszyszkas
No

gość sisi s dziś Niech sobie będzie jakie. Nie od ciebie a nie ode mnie to zależy. Pani Słowianka chyba używa innej klawiatury, bo jak ty coś napiszesz, to głowa urwana a jak nasza Słowianka, to byle szkapa, takiego źrebaka urodzi, że to jak koń wyścigowy nie będzie, to Ziemią w drugą stronę zakręci.

Gość Pł
No nie mówcie że rusza was ten cyrk, który uskuteczniają świnie oderwane od koryta? :P Byłeś Nowy na otwarciu Fabrycznej? :D Na tym Arsenale to uważaj żebym nie trafił na Ciebie :D

Cyrk to dopiero się zacznie Płock. Chuj̣ek wyczuł że nie ma tu solidnych fundamentów. Runie to jak domek z kart. To już zaczyna być bacówką. :O Takiego chuj̣a będę w tym uczestniczył.

Gość gość
:-)no ciekawe .

Gość gość sisi s
Moja klawiatura moja sprawa!a ty mi tu o koniach nie pisz bo zle mi sie kojarzą ,zwłaszcza z pewnym nazwiskiem na mysl o ktorym rzygam!Juz dzisiaj zrobiłam kolejną awanture na ten temat.Brat sie wypiera ale sie zdziwi jeszcze ile wiem.!i dostali ostrzezenie,za Jutro sie przekonają że ja nie żartuję!

Gość gość sisi s
Masakra jakies konskie geny,ciesze sie ze moj syn ich nie ma bo chyba by mnie wykonczył i do nerwicy wpedził a tak to przynajmniej złote dziecko mam bo ma moje geny juz pomijajac ze wysoki po moim.Słyszałam jaki ten od konskiego zboj .Ja mam przynajmniej dobre i kochane dzieci.

Gość Pł
Zbyt mocno się spinasz Nowy. Musisz pokazać że naszym chłopakom nie brakuje luzu, jak to twierdził Bolec :P

I tak ma być. Ten temat nie zaczął się od p**********h Wilków, schorzałych roztrzęsionych "Widm" Dawno, dawno w odległej galaktyce Powstał temat, który ... Został cḥuj wie czemu skasowany Grupa nieustraszonych podjęła próbę Zbudowania o czym wszyscy marzyli... Idealnego tematu... Pojawił się Cham Solo i Sra do ryja wszystkim Wilkom a mapetów jak Widmo. Traktuje jak papier toaletowy. Królowa Śniegu Jest w dramatycznej sytuacji...

Pł dziś "Zbyt mocno się spinasz" x Hhhe już to dzisiaj słyszałem. Błąkali się ja po pustym sklepie. Srali przez pół dnia kombinując co mają zrobić by się nie narobić. :O Ja pieṛdolę. I jak zrobili, to tak, by się własną ręką zabili. :O

Gość gość
Dzień dobry,Martha :)