Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakis produkt w biedronce lub lidlu ,który serio jest dobrej jakosci?

Polecane posty

Gość gość
Śmietana Piątnicy ma tę wszystkie "dodatki", tak samo np. Zott, wystarczy poczytać. Maluta jest do kupienia w pomorskim, ale śmietana z Koła chyba jest we wszystkich Kauflandach. Masło kupuję z malutkiej lokalnej wytwórni, gdy nie dowiozą, zadowalam się Oselką Górską.

Gość gość
Śmietana z Krasnystaw = 100% bez chemi

Gość gość
Śmietana z Krasnystaw 100% bez chemii

Gość gość
W śmietanie 30% z Piątnicy jest karagen.

Gość gość
Na Zachodzie (Francja, Niemcy) w śmietanach pełnotłustych nie ma żadnych dodatków. Tylko śmietana, nic więcej.

Gość gość
Krasnystaw to lubelskie? Znam twarogi z OSM Piaski, mała gmina 30 parę km od Lublina. Twarogi, sery białe, pycha!

Gość gość
Nie wiem czy lubelskie. Ale w Kielcach mozna kupic Krasnystaw.

Gość gość
tak BE POWER smaczne noezdrowe dobrej jakosci a tanie

Gość gość
syf z chin

Gość gość
ja za to znam sie na chlebie i to sa wyroby chlebopodobne wystarczy samemu zrobic chleb woda maka żytnia z mili pszenna z biedronki babcina drozdze sól i to wszystko mozna dodac kminek cebule smazona słonecznik dynie co smakuje i zakwas to maka zytnia i woda mąka dodawana codzienie do wody z maka konsystencja smietany i mozna sie najesc jedna kromka chleba lub dwoma a nie pół chleba sie zje i dalej człowiek głodny

Gość gość
No i właśnie przez tą taniochę chlebopodobną ludzie tyją, bo się zapychają jakimś ...czymś.

Gość lalalalanananana
Taaaaa nikt do biedronki i lidla nie chodzi po chleb, ser czy mleko, a te tlumy sie z d**y biora hahahaha

Gość gość
Gosc ktory napisal "mozna sie najesc jedna kromka chleba lub dwoma a nie pół chleba sie zje i dalej człowiek głodny" ma calkowita racje! Ja tez to widze. Jesli chleb jest prawdziwy (w Polce prawie takiego nie ma, trzeba piec samemu), to starczy jedna, gora dwie kromki i czujemy sytosc przez wiele godzin. Po smieciowym jedzeniu, takze po pieczywie, czlowiek... ciagle jest glodny. Zje duzo, a za godzine-dwie znowu organizm wlacza uczucie glodu. Dlatego w Polsce nagle zrobilo sie tyle grubasow, wczesniej bylismy szczuplym narodem. To przez dziadowskie jedzenie, polskie dzieciaki tyja najszybciej w Europie. :( :( :(

Gość gość
Lubiłam na chleb schab w plasterkach z biedronki ale strasznie się zepsuł. Nie wiem co tam dodają że ta wędlina się tak rozpada i już nie pachnie jak na początku

Gość gość
Woda jest nafaszerowany, dlatego sie rozpada. Problem w tym, ze to nie jest czysta woda, tylko woda z ogromna iloscia chemii, zeby weszla do miesa i zeby w nim zostatala. W Polsce trudno kupic mieso, ktore nie jest nafaszerowane taka ciecza. A wedliny, chyba tylko suche sa bez tego g....

Gość gość
50 tanich workow na smieci kosztuje ok. 2 zl , czyli wyrzucenie smieci kosztuje 4 grosze . Po ile sa reklamowki w Biedzie, ze wychodzi taniej?

Gość gość
Po 8 groszy, ale mocne są.

Gość gość
ja ogólnie wolę Lidla a ostatnio bardzo mi smakują takie batoniki twarożkowe Pilosa są dwa smaki z malinami i z orzechami oblany czekoladą

Gość gość
Sklad tej lasagne czytales? Np. w Lidlu sa swietne warzywa na patelnie, naprawde pycha, ale maja taki sklad, ze na bank zamienisz sie w grubasa jesli bedziesz jesc te... warzywa. Tak, bo warzywa na oleju palmowym = otylosc. Po jakiego grzyba wala to goowno do warzyw?!

Gość gość
Wczoraj w Lidlu byl pstrag wedzon w cenie 65 zl/kg. Kogos chyba pokrecilo?! Losos wedzony w kawalkach po 85 zl/kg

Gość gość
W Biedronce jest fantastyczny odświeżacz do pomieszczeń, Aril, sucha mgiełka zapachowa. Mnie pasuje THAI BLOSSOM, pojemnik w kolorze fuksja.

Gość gość
ludzie lid, biedronka itp. sklepy niczym się nie różnią od sklepów osiedlowych tylko ceną i znanym producentem który na reklamy w tv

Gość gość
mają kilka kultowych produktów w dobrej cenie autor tam chyba nie robi zakupów jakby robił nie pytał by się jest naprawdę sporo ostatnio kupowałam ojkulki ciasteczka w czekoladzie deserowej lub ciemnej w przystępnej cenie i bardzo dobre

Gość gość
chleb w każdym sklepie nawet eko jest niejadalny to prawda ale trzeba coś jeść a nie każdy ma czas piec w domu chlebek smaczny i zdrowy

Gość gość
W górę

Gość gość
ŻADEN sklep ani ŻADEN producent w Polsce nie ma tylu reklam w telewizji co Lidl i Bieda. Zwariować mozna od ich ofert taniego goowna po xx,99 - zawsze z tymi groszami na koncu. Te reklamy kosztuja setki milionow zlotych tygodniowo. Za kazda placi sie kupujac mrozone "swiezutkie" pieczywo, mieso z woda i na toksycznych pieluchach, itd.

Gość gość
w lidlu lody orzechowe premium w granatowym opakowaniu 1l, oprócz tego zelki haribo złote misie

Gość gość
Ciastka owsiane Bonitki, w Biedronce, polski producent z Wołomina.