Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wqrwiaja mnie juz ci Lewandowscy... "Lewandowska w ciazy", "Lewandowski kopnal

Polecane posty

Gość gość

Pilke", "Lewandowscy, Lewandowdy i Lewandowscy"... ja pierdziele boje sie podnoesc deske od kibla...

Gość gość
deskę możesz podnieść tylko nie spłukuj bo nasze dobro narodowe spłynie :-D

Gość gość
S/rac na nich:D brzydka ma zone jak ch!uj 🖐️

Gość gość
Najbardziej mnie rozj***l tytul artykulu "genety podaje szanse na to, ze dzieckonLewandowskich bedzie sportowcem"... :O

Gość gość
brzydka w chuj ale w durnej polsce nie media zrobią gwiazdę nawet z babci kiepskiej

Gość gość
Z jednej strony też już mam dość słuchania o nich bo ile można a z drugiej jednak jesteście chyba zawistni skoro piszecie ze ona brzydka itd. Wypromowala się trochę na mężu ale uważam ze jest ładna kobieta

Gość gość
to zobacz sobie ją jakieś 3 mln zł wcześniej,ta pani nie wypromowała sie trochę tylko nie prezentuję soba nic prócz tego że jest żoną piłkarza

Gość gość
Widziałam ja i też nie była jakąś brzydka ot taka zwykła była teraz się wyrobila ale takiego sobie wyrwala męża to takiego ma , to ze się jej poszczexcilo w życiu nie znaczy żeby jej nienawidzić bo większość celebrytek miało szczęście i tyle

Gość ogólny
dzisiaj się rozpisują o Lewandowskich , rozpływają w komplementach , ochy i achy , gratulacje od Prezydenta Dudy itd . ale dzisiaj oglądałem reportaż w TVP INFO , gdy Lewandowski się w końcu dostał do drużyny Legia Warszawa to był tylko na chwilę i NIKT nie poznał się na jego talencie piłkarskim , grał w drużynach III ligi , II ligi , wielu trenerów spychało Lewandowskiego na ławkę dla rezerwowych , sam Lewandowski się kiedyś wypowiadał , że żył w potwornej biedzie , to samo opowiadała Ania , że nawet nie miała forsy na nowe buty ! - tak myślę teraz , że Ona i ON jednak są 'normalni' a są przykładem, że pieniądze uczciwie zarobione nie zrobiły im prania mózgu i są przykładem do naśladowania , natomiast media i dziennikarze teraz mają TEMAT i jest temat do pisania i obserwowania Lewandowskich , czy teraz mają na talerzu pizze a może spaghetti i jakiego koloru piją wino ? Gdy byli w BIEDZIE to NIKT nie pomógł a teraz dlaczego NIKT nie napisze , jak należy się wyrwać z BIEDY dla normalnej Kowalskiej i Nowak ?