Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imigrant daje kopniaka kobiecie w plecy na schodach w metrze

Polecane posty

Gość gość
straszne, ja pierdziele, a jak była w ciąży.....

Gość gość
Czytając tytuł myślałam że kopniak będzie niezbyt silny, że sie kobieta zachwieje tylko czy coś, nie sądziłam że to będzie aż tak brutalne. To jest jakiś byczek pełen nienawiści. To jest jakiś koszmar po prostu. Gdybym była na miejscu tej kobiety to prawdopodobnie wylądowałabym na stole operacyjnym bo już tu kiedyś zakładałam topik że mam pręty w kręgosłupie i każdy zwykły nawet upadek na płaskim chodniku jest dla mnie ryzykiem, a takie coś to już nie wyobrażam sobie czegoś tak hardcorowego. Ona praktycznie runeła głową w dół

Gość gość
takie pluskwy , jak te gnoje,trzeba wytępic

Gość gość
To jeszcze dopisze ze oni szli za nią i chcieli ja poderwać. Ona ich zaczepki poprostu zignorowała... szok poprostu. Jakiś czas temu w pociągu widziałam jak dostawiali sie do jakiejś dziewczyny wiec ona sie przesiadła a jeden skorwysyn poszedł za nią i wylał na nią cały kubek gorącej kawy... Bydło poprostu nie ludzie. Oni nigdy sie nie przestawia na życie tutaj... Mieszkam w Niemczech i tego typu zachowania sa na porządku dziennym to juz nawet nie da sie nazwać " incydenty".

Gość gość
To że rząd nic nie robi i że jest to szokujące i niezrozumiałe to już wiadomo, bo o tym sie mówiło na początku, ale to że zwykli obywatele nie wychodzą na ulice, nie organizują zbiorowych demonstracji to też chyba nawet bardziej niezrozumiałe, bo to pierwsze to można być już w zasadzie pewnym że celem rządu jest wykonać rozkazy ludzi którzy stoją wyżej i zniszczyć państwo od środka, zniszczyć Europe

Gość gość
No dalej obronczynie brudasow piszcie jacy to oni super i lepsi od Polaków. Jeśli któraś ma fb to wklejcie ten filmik na profile Szczuki, Dunin i innych lewackich szczekaczek.