Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćććć

Początkowe objawy ciąży..Pomóżcie

Polecane posty

Gość gośćććć

Chodzi mi o takie 10-dniowe.. Doradźcie.. Od dwóch tygodni bardzo słabo się czuję, mam zmiany nastrojów, ale częściej jestem poddenerwowana, mam słaby apetyt.. Okres powinnam mieć od 3 dni - a tu nie ma.. Dodam, że mam dziwne bóle u dołu brzucha, bolą mnie oba jajniki - ale tak dziwnie, na pewno nie jest to ból mentruacyjny, raczej zbliżony do owulacyjnego.. Czy myślicie że jestem w ciąży??

Gość gośćććć
Chodzi mi o takie 10-dniowe.. Doradźcie.. Od dwóch tygodni bardzo słabo się czuję, mam zmiany nastrojów, ale częściej jestem poddenerwowana, mam słaby apetyt.. Okres powinnam mieć od 3 dni - a tu nie ma.. Dodam, że mam dziwne bóle u dołu brzucha, bolą mnie oba jajniki - ale tak dziwnie, na pewno nie jest to ból mentruacyjny, raczej zbliżony do owulacyjnego.. Czy myślicie że jestem w ciąży??

Gość gość
tzn bardzo możliwe bo objawy na to wskazują. też miałam podobnie. chociaż wiesz, też nie koniecznie, bo każda ma inne. ja miałam plamienie i myślałam że to okres a to nie był okres tylko początki zapłodnienia, a raczej zagnieżdżenia zarodka. musisz poczekać chwilę. A tak w ogóle to planujesz tą ciążę?

Gość gośćććć
Właśnie o to chodzi, że nie planuję..:( tak na prawdę to jej nie chcę, przynajmniej nie teraz. Jesteśmy razem dopiero pół roku.. I jestem przerażona.. Przeważnie używamy gumki, rzadko robimy to bez.. I nie kończy w środku.. Raz było że skończył, ale z gumką i właśnie to było ok 2 tygodnie temu..

Gość gośćććć
i dodam, że raczej mam mam regularny okres, raz mi się spóźnił 2 dni a dziś już 3 i nawet się nie zapowiada.. A tu te dziwne bóle w jajnikach.. Mam złe przeczucia..