Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ranking najfajniejszych chłopaków na kafeterii

Polecane posty

Ten rudzielec neptyk, bo przynajmniej stara się udawać miłego. I idzie w zaparte, że nie ma na imię Paweł - co szanuję, jak każdego kłamce. :D

Neptyk pisałeś ze poznałeś kilka dziewczyn :D Studniówka niedługo a my tak naprawdę się nie znamy, nie znamy swoich ruchów w tańcu, zachowania w towarzystwie itp. Moglabym być wyższa w szplikach od Ciebie, nie przeszkadza Ci to? :P

Kiedy ta studniówka ? :> Nie narobie Ci wiochy w towarzystwie haha :D Apropo szpilek jeśli Tobie by nie przeszkadzało to mi też nie.

Gość gość
rzzzzzznij ja

Gość gość
i 11 cm nie zapominaj..

Gość gość
Przepraszam, że się wtrące, ale czy moglibyście pójść sobie z mojego tematu, piertolic te bzdety gdzie indziej ??

Gość gość
Neptyk to p***a.

Nie wiem dlaczego ale byłam przekonana że znajdę tu Neptyka.:-) Neptyk cholero miałeś wczoraj grzać a poszedłeś spać.:-/

Zostało trochę ponad miesiąc, tracę nadzieję :D Jak pójdę sama to tez będzie fajnie, bo mam prawie same dziewczyny w klasie

Tak myślisz? Nie chcę iść z kimś tylko żeby nie być sama, może się okazać że słabo się będę z tą osobą bawić

A poloneza tańczycie? Będą zdjęcia pamiątkowe, fajnie w takich sytuacjach mieć parę.

Gość gość
ty i 4/10 dzieciaczku :D morda nastolatka nieskalana zarostem, na łbie blond świńskie krzaki, ryj obleśny piegowaty, oczy jak u świni góra 2/10 pedale w rurkach 🖐️

Ja nie tańczę poloneza bo nie mam z kim, a próby się zaczęły. Neptyk tutaj nie chodzi o wygląd :D najbardziej o rozmowę i takie porozumienie Taniec też jest ważny, bo ja nie jestem super tancerka i potrzebuje kogoś zdecydowanego żeby poprowadził