Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dojazdy do pracy

Polecane posty

Gość gość

jak daleko dojeżdżacie do pracy? od której do której pracujecie? z kim jest wasze dziecko gdy jesteście w pracy ? jak wygląda wasz dzień ?

Gość gość
Dojeżdżam 1,5h w jedną i 1,5h w drugą stronę, pełny etat, dziecko w przedszkolu. Nie mam dnia, bo wychodzę rano i wracam wieczorem. Teraz jestem w drugiej ciąży i od razu poszłam na zwolnienie.

Gość gość
4 dni w tygodniu mam 3 min. do pracy, raz w tygodniu jadę 15 minut samochodem. Pracuję w godzinach 13-20. Dzieci przeważnie są ze mną poza tym wyjazdowym dniem. :D

Gość gość
19 km w jedną stronę-dojazd 20 minut brak korków bo jadę z miaste a nie do miasta. Ale że musze odwieźć córke do przedskzola to inaczej to wygląda. 8-16-moja praca mąż to samo córka 3l2m w przedszkolu jak jest chora ja albo maż zwolnienie lub urlop. o 6.10 wstajemy o 6.45 budze córke o 7.10 wychodzimy z domu. 7.30 wysadzam ich pod przedszkolem zawracam i o 7.55 odbijam sie z czipa w pracy. o 16 punkt wychodze i 16.25 zabieram córke i meza 2 uliczki od przedszkola z parkingu. o 16.45-50 jestesmy w o domu i tak codziennie:/ lipa troche. Chciałabym pracowac do 14 na 3/4 etatu i odpierac corka o 14.30. Ale co zrobić.

Gość gość
Do pracy dojeżdżam ok 6 min rowerem piechotą 15 min na godz 9 do 15:30 oprócz piątku w pracy jestem od 9 -13 .Dziecko jest w szkole ,gdy jest chore jestem w domu albo mąż jest ,nie mieszkam w Polsce wiec problemu nie mam z pracodawcą jak potrzebuje wyjść wcześniej z pracy również.