Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedys wspolczulam i pomagalam matkom z dziecmi bo im niby ciezej ale teraz widz

Polecane posty

Gość gość

ze wredne, zawistne małpy z was te dzieciate, te ktore powinny mieć empatie w sobie, wspierac sie nawzajem hejtują, nienawidza innych kobiet, innych ludzi, co widac po tym dziale:o

Gość gość
tez nie lubie i nie pomagam innym matkom, szanuje tylko najblizszych, zaden obcy nigdy mi nie pomogl, raczej zaszkodzil, a nawieksze s/u/c/z/y/s/k/a z pracy jakie znam to mamuśki:o dziwne nie?

Gość gość
Tak? A u mnie w pracy najwięcej zła wyrządzają innym kobietom samotne, bezdzietne po 30. Oczywiście wśród nich są też super babki, ale jak ktoś komuś podłoży świnię, to zwykle jest to samotna i bezdzietna osoba, a "mamuśki" nie mają czasu i energii na zatruwanie życia innym osobom. Forum kafeteria to forum dla patologii, nie należy si nim sugerować, a czytać tylko dla rozeznania co siedzi w głowach osób patologicznych i aby prostować ich chore myślenie. W pracy jest inaczej :) Hejtują bezdzietne panny.

Gość gość
taaa mamuski nie maja czasu? najgorsza kierowczka, wredna jedza jest matką 3 dzieci, jakos ma siłe i czas na sianie niezgody

Gość Panicara
Nie przesadzaj autorko, to nie jest widoczne tylko na tym dziale. Poczytaj jakikolwiek temat na forum, wszedzie pelno jadu... Dopowiadzcie sobie historie do kazdego tematu i piszecie czarne zyciorysy autorom tematow bez odpowiedzi na ich pytanie. Przyklad: dziewczyna pisze z zalem ze tesciiwa na chrzest nie chce przyjechac, w odpowiedzi pojazdy polecialy ze pewnie na kase czeka pazerna, ze pewnie zaszla tesciowej za skure i jej sie nalezy.... I z 20 pojazdowych wypowiedzi 1 jest zyczliwa i na temat. A jak juz nie ma sie do czego d***bac to jest jazda po ortografi.... Przykre. I to sie dzieje na polsjich forach glownie. Jestem w ciazy, bede rodzic w hiszpani (mieszkam tu) i czytam rozne fora na ten temat ze wzgledu na moj stan i duzo sie mozna dowiedziec od innych kobiet itd. Czytam fora hiszpanskie, irlandzkie i nasea kafeterie ktora bardzo lubie bo jednak nie ma to jak pogadac z rodaczkami. Ale kafeterie wyroznia wlasnie ta zlosc, zazdrosc, wrogosc i moznaby gak jesscze powymieniac. Bezdzietne matkom, matki bezdzietnym, matki miedey soba, faceci sie dolaczaja. Tesciowe synowym i na odwrot. Polityka wchodzi. Zazdrosne o 500plus, o l4 o wszystko. Jest wieczna jazda bez wzgledu na wiek, plec i styl zycia. Wezcie sie ludzie uspokojcie juz i eacznijcie sobie pomagac!

Gość gość
Nie bede nikomu pomagac!!! zwlaszcza matkom z dziecmi! mowy nie ma

Gość Panicara
Mialam na mysli pomoc na zasadzie jakiejs dobrej rady na tym forum zamiast tego calego jadu...

Gość gość
I dlatego ja wolalam sie wyskrobac niz urodzic ,bo wiedzialam dobrze ze nikt by mi nie pomogl. Chlopak mnie skrzywdzil a ja oddalabym dla niego i innych serce na dloni. Wniosek nie warto byc dobrym i innym pomagac ,bo chlopakowi tez pomagalam a w p**du!