Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpusciłam matke z dzieckiem w kolejke przed siebie i ani dziekuje ani pocaluj mn

Polecane posty

Gość gość
Zawsze to powtarzalam ze ludzie malo uzywaja slow dziekuje, prosze,przepraszam, dowidzenia, dzien, dobry a sa to takie krotkie slowa a wdzieczne. Polacczki to chamy i egoisci za to slowa k****, huj, p***a to uzywaja takich slow codziennie .Nie nawidze polski i nie jestem patriotka.

Gość gość
Mysle, małe dziecko, szkoda, żeby stało:o a mamuśka? Nic, wlazła gdzie ja stałam i milczy jakby sie jej wszystko nalezalo

Gość gość
Wczoraj byłam z dzieckiem w markecie i otworzyli dla mnie specjalnie dodatkową kasę. Za mną stała również matka i przepuściłam ją, bo miała tylko kilka rzeczy. Szczerze, to nawet nie pamietam, czy coś mówiła, chyba zdawkowe "dziękuję", ale naprawdę nie rozpamiętuję tego jak autorka :D

Gość gość
Nie wiem ile miało dziecko, ale jak noworodek czy niemowlę, to mama ze zmęczenia mogła być polprzytomna i "dziękuję" jej umknęło.

Gość gość
To nie byla mamuska a suka. Nie nawidze matek z dziecmi bo sa takie zacofane jaby slabo byly wydymane, nie to ze sama dzieci i faceta nie mam ale obserwuje je wszedzie w sklepie w osrodku ZDROWIA rozepchaja sie wozikiem a zeby go tak przesunac to wielki problem, wyjezdzaja z przejscia to plecach tym wozikiem by przejechaly a przepraszam to ani be ani me.

Gość gość
gość dziś O żesz kurna... Naprawdę można być tak zmęczonym, żeby nie móc powiedzieć dziękuję? A robić zakupy to miała siłę?

Gość gość
14;02 No wlasnie masz racje a zakupy to umiala robic i zakupami nie byla zmeczona i nie stac ja na slowo dziekuje. Takie to tylko mysla o sobie , czlowiek sie dzisiaj nie liczy, tylko jej zakupy i jej skrzeczacy bachor. Dziwie sie kto taka prostaczke pukal, bez okularow.

Gość gość
Autorko nie przepuszczaj juz tych bab w kolejkach przy kasie i nie ustepuj im miejsca. Na kazdym kroku by chcialy miec uklony ale od siebie to nic by w zamian nie daly. Brakuje im jezyka w gebie ,to sa takie swiete chodzace krowy. Maz je slabo dyma, to by wkoncu pomyslaly troche ze nie tylko im sie nalezy szacunek ale kazdemu czlowiekowi.

Gość gość
Pewnie to jakaś zahukana wieśniara była. Ja gdy przepuszczam ciążowate, to zawsze jest uśmiech i dziękuję.

Gość gość
Autoreczko idź prędko do psychiatry bo się powtarzasz i nawrt idiota zauważyłby ze piszesz sama ze sobą i jeszcze dopisuje kłamliwe "autorko nie ustępuj " dla niepoznaki :)