Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge zrobic testy dna dziecku bez wiedzy jego rodzicow

Polecane posty

Gość gość
ale jak pobierzesz materiał genetyczny od ojca??znaczy ojca dziecka czyli od brata? no jak? bez jego wiedzy? bedziesz mu grzebac w brudnych gaciach i szukac sladów czegos tam? ble...

Gość gość
Coś kręcisz autoreczko. Najpierw piszesz, że on nie ma swojej kasy a babka daje mu 50zł miesięcznie a potem, że on jej kupił samochód. To chyba jej resoraka za takie oszczędności mógł sprawić. Marne prowo. Trzeba wiedzieć, jak nie przedobrzyć.

Gość gość
Zadne prowo idioto , brat pracuje ! Ciezko i dobrze zarabia , wyplate ma oddawac jej do raczki , rok temu zmarl nasz ojciec , dostalismy troch pieniedzy , brat kupil zonie smochod Mowie temat skonczony bo to nie temat dla kafeteryjnych idiotow Juz wiem co wiedziec chcialam i dziekuje !

Gość gość
Nie musze bratu grzebac w gaciach , chyba dzisiaj wystarczy ze go zaprosze na kawe

Gość gość
Autorko,to ja mam odwrotnie.To mój mąż rządzi finansami a ja nie mam dostępu do konta bo mąż boi sie że wyczyściłabym konto i uciekła.

Gość gość
Dla spoleczenstwa przemoc kobiety wobec mezczyzny w naszym spoleczenstwie nie istnieje i mowie to jako prawnik , smutne ale prawdziwe autorko

Gość gość
"Jezu przeciez można mieć dziecko i można wsiąść spermę z banku spermy. " Jasne jak ktoś jest ze wsi zabitej dechami to na pewno ci bedzie szukał jakiegoś banku spermy (śmiech na sali) i jeszcze płacił za flegme z czyjegoś fiuta pewne grubą kase. Szczerze ? Wydaje mi sie ze brat twój nie ma zbyt dużego brania i nie umie w tym temacie poukładać sobie życia w sprawach damsko-męskich, dlatego bierze to co jest a to że dzieci nie są jego to on prawdopodobnie wie i wie że dzieci mieć pewnie nie będzie, więc wybrał tą grę pozorów przed ludzi, bo uznał że to jest dla niego lepsze niż życie w pojedynkę. Tak podejrzewam. Faceci nie sa aż tak głupi jak myślisz. Pewnie on widzi doskonale jaka jest sytuacja ale nie chce być samotny. Tak wybrał. Jakbyś mu udowodniła że to nie jego dzieci to możliwe że byłby zły na ciebie że na siłę zdarłaś z niego jego tajemnicę i on teraz przed ludźmi wyjdzie na frajera, choc wolał nim być sam przed sobą.

Gość gość
Możesz obyć się bez DNA brata wystarczy Twoje DNA lub Waszych Rodziców.Jeżeli dzieci są brata to będą wspólne alele jeżeli nie....I będziesz miała jasność Tylko czy jesteś pewna,że brat tego Chce? Kilka lat temu u znajomych mojej koleżanki(10 lat po ślubie 3 synów)zachorował najmłodszy i w szpitalu okazało się,że nie jest biologicznym synem.Ojciec w szoku rodzina też.Facet się zaparł zrobił badania wszystkim trzem i okazało się,że nie jest ojcem żadnego.Teraz już po rodzinie.

Gość gość
12:55 serio? Czyli mąż nie mógł mieć dzieci a ona miała tych synów z jednym i tym samym kochankiem?

Gość gość
gość wczoraj Moj brat zyl przede wszystkim w cieniu kompleksow , nastolatek w najlepszym okresie 17 lat z jednym szczatkowym jadrem hmmmm no raczej na branie nie liczyl , no na koncu poznal ja :( i tak sie wkopal . Moze tu zagladne pozniej , teraz musze spadac , obowiazki domowe wolaja

Gość gość
14.12.2016 14.33 Radzę zrobić testy bo włosy jak włosy ale rodzice niebieskoocy nie mogą mieć dzieci z brązowymi oczami. Zaś rodzice Brazowoocy mogą mieć dZiecko z niebieskimi oczami. Twoje dzieci to jakaś zagadka genetyczną . Która może się zdarzyć raz na milion chyba że masz male dzieci i jeszcze im się pigment zmieni na niebieskie oczy.

Gość gość
Miało być 11.33 a nie 14.33

Gość gość
19:36 to Twoj wpis autorko? Jesli Twoja brat ma jedno szczatkowe jadro to nic dziwnegl, ze moze wiedziec i akceptowac sytuacje, z taka przypadloscia moze w oglle nie mial szans na dzieci. Faceci tez za zastraszani, manipulowani, a nawet bici, ale czesciej o wiele latwiej im odesc od kobiety, zwlaszcza, gdyby zachodzila mocna tepria, ze dzieci nie jego... albo mu dobrze, ze maja te dzieci, nawet jesli nie jego, bo pewnie mieszkacie na wsi z tego co piszesz, to i ludzie palcami by wytykali, ze kaleka, albo jest tak omamiony...

Gość gość
moj brat mial nowotwor w co trudno w tak mlodym wieku uwierzyc, nie mieszkamy na wsi , mieszkamy w 100000 miasteczku a ta dziewucha jest z okolicznej wioski i ten jej paker tez . 100tys ludzi to nie tak strasznie malo ale tez jak sie uszy dobrze przeczysci to sie slyszy . brat po chorobie znalazl sobie zainteresowanie, hobby , kumpli ktorzy dzielili te jego zainteresowania az nie pojawila sie ksiezniczka ze wsi , mala chuda wredna byla od poczatku , jedynaczka , zero ustepstw kompromisow , dziewczyna bardzo silnie zwiazana z mamusia , jak to powiedziala ze studia jakos skonczyla ale nie pracuje bo w naszym miasteczku pracy dla niej nie ma w zawodzie a do duzego miasta nie pojdzie bo nie wyobraza zyc sobie z daleka od mamusi chodzila tak z bratem i zrywala bez powodow , wracala do niego po kilku miesiacach i znowu sobie zrywala i znowu uciekala na kilka miesiecy do mamusi i nagle przyszla z radosna nowina ze jest w ciazy!

Gość gość
szybko jeszcze odpowiem na pytanie po co mi te testy po to zeby kolejny raz jak laska w szale ucieknie do kolezanki czy mamusi , jak jeszcze raz czyms w brata pocisnie , jak jeszcze raz powie mu ze jak nie cos tam cos tam to nie zobaczy dzieci to zlapie ja gdziec na ulicy albo w domu i powiem - sluchaj lala wiem ze to nie sa jego dzieci wiec albo sie uspokoisz albo wszyscy sie o tym dowiedza i sie skonczy eldorado

Gość gość
zrob te testy jak najszybciej ale nie afiszuj sie z nimi , uzyj w odpowiednim momencie