Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dojrzała kobieta marzy o seksie z 20 parolatkiem

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
Ja mam 36 lat i marzę.

Gość gość
Raczej nie. Dojrzała kobieta marzy o seksie z dojrzałym mężczyzną. A dojrzały mężczyzna zaczyna się od 35 roku życia tak mniej więcej, chociaż wiek nie przesądza o dojrzałości, raczej doświadczenie życiowe i zalety ducha nabyte z wiekiem.

Gość gość
Ja mam 37 lat i marzę o seksie ze starszym facetem

Gość gość
Wyłącznie starszy Taki 40+

Gość gość
mi sie wydaje że tacy po 40-tce mają problemy z erekcją. Ja marze o 20-parolatku (dodam że mam męża - więc może o równieśniku marzą te które są samotne)

Gość gość
Jakby jakiś przystojny Pan 40plus miał ochotę na sex spotkanie z 37latką to proszę o @ napiszę

Gość gość
Tylko 40+ :)

Gość gość24
24 latek moze być zawsze chciałbym ze starszą mam zawsze dobey zwód ?

Gość gość
gość wczoraj w jakim wieku jesteś że jesteś tak zainteresowana młodszymi

Gość gość
gość wczoraj a z młodszym nie chcesz

Gość gość
Mam 35 lat i własnie dzisiaj miałam takie przemyślenia ponieważ około 15tej szłam chodnikiem i dużo takich na oko młodych chłopaków mijało mnie grupkami chodnikiem. Nawet zwracali na mnie uwage bo mam bardzo długie włosy i jestem szczupła, wysoka. Zwróciłam na to dziś uwagę szczególnie ponieważ normalnie wychodze z domu tylko rano i wieczorem i w tych godzinach co ja normalnie wychodziłam to raczej mnie emeryci mijali a jak o tej 15-tej wyjatkowo szłam i mijałam te grupki młodych chłopaków do czego byłam nieprzyzwyczajona to bardziej było wyczuwalne że mi się przyglądają. Jedni byli bardziej ładni inni troszke mniej ale wszyscy byli bardzo młodzi. I tak sobie własnie pomyślałam nad taką opcją interakcji fizycznej z kimś takim i stwierdziłam że niby ciekawe to a jednak kompletnie bez sensu już z miejsca. Ktoś taki by przecież jedynie testował swoje możliwości na pierwszy rzut na takiej starszej od siebie kobiecie jak ja, ale ja osobiście nawet jeśli na pierwszy rzut bym się spodobała komuś takiemu to na drugi rzut nie sposób nie odczuć że mam swoje lata i ten zgrzyt jest zwyczajnie niemiły zarówno dla mnie jak i dla niego nawet jeżeli by był wstępnie zaciekawiony mną to rzeczywistości nie da się oszukać, że byłby to tylko eksperyment. Eksperyment ostatecznie budzacy niesmak. To nie jest fajne i nie podoba mi się to odczucie jako kobiecie dość nadal próżnej jakby nie było. I to ostatecznie zdyskwalifikowało taki pomysł. A mówimy o samej tylko sferze seksualnej a gdzie tam inne różnice o nich nawet nie wspominam. Dlatego moje zaciekawienie szybko opadło i stwierdziłam że najlepiej jednak szukać sobie kogoś w swoim wieku. Wtedy wszyscy będa zadowoleni. Ja nie będę udawać za pomoca młodego chłopaka że się buntuje przeciwko sprawdzonym prawidłom tego świata. To jest jednak obleśny bunt. Lepsza para dobrana wiekiem. Młody chłopak niech sie umawia z młodą dziewczyną a kobieta dojrzała z dojrzałym facetem. Jednorazowe eksperymenty seksualne albo spotykanie sie tylko dla seksu to dość szybko staje się przykra sprawa, szczególnie dla kobiety. A z kolei dłuższy związek z dużą różnica wieku nawet jeśli jakimś cudem się zdarzy to taka para jest nieładna.

Gość gość
nie macie fantazji z młodszym gdzie widzicie zadbanego faceta z młodym ciałkiem ?

Gość sexy 37latka
Ja chciałabym z młodym. Młodość kojarzy mi się z witalnością, zdrowiem, gotowością, ciągłą erekcją. Nawet jak szybko się spuści, to za 15 minut znów mu staje. Jest wciąz podniecony, wciąż chętny. Wręcz tryska testosteronem. Warunek: musi być fajnym 20-latkiem, wysokim i ładnie zbudowanym. 40-latkowie po jednym spuście muszą długo czekać żeby się znów spuścić. Chętnie zaszalałabym z pięknym 20-latkiem.

Gość gość24
moze 24 latek xd ?

Gość gość
sexy 37latka dziś jestem dobrze zbudowany i przystojnym facetem

Gość gość24
JA mam ja mam 20 lat mam 182 cm wzrostu dosc Przystojny

Gość sexy 37latka
Preferuję tylko wysokich. W okolicach 190 cm i wyższych.

Gość gość24
ale zagwarantuje Cię ze jestem bardzo dobry w łózku potrafie kochac sie godzinami serio

Gość gość
sexy 37latka dziś ja mam 185 to nie za mało dla ciebie

Gość gość
ale baba ma wymagania Tragedia po co jej az taki wysoki

Gość gość
ja myślałem, że chce faceta powyżej 180cm a ona chce jakiegoś wielkoluda

Gość gość42
Hej! Jest tu kobieta chetna na kulturalnego, dyskretnego 42 latka, zdecydowanego spelnic wasze fantazje.

Gość gośćpaniusia
Ja marzyłam i przeżyłam. Chłopak młodszy o 18 lat ale to wyszło po bo na początku utrzymywał ze jest starszy i na takiego wyglądał. Generalnie to było fajnie, milo i przyjemnie. Nie żałuję ze zaszalałam.

Gość gość
Nie bo taki mlody niedoswiadczony, nie wie co robic i tylko by chcial zeby go uczyc a ja chce zeby mnie ktos prowadzil w seksie a nie jeszcze ja mam mu mowic co i jak. Poza tym nigdy nie interesowali mnie mlodsi. Mam 32 lata

Gość gość
że też jak ja byłem młody nie miałem takich okazji bo wtedy Internet nie był tak popularny. zawsze marzyła mi się taka starsza kobieta. pierwszy seks miałem dopiero w wieku 32 lat i to z prostytutką ale po części moje marzenie się spełniło bo była starsza o 7 lat miała 39 lat

Gość gość
Marzy to przesadzone, górnolotne slowo. Nie rob znowu z młodych Adonisow bo to nie o to tutaj chodzi. Dojrzale kobiety pociąga bardziej męski charakter, niz zgrabne ciało. 20 paro latek jakkolwiek nie wysportowany i umięśniony to psychicznie bywa ze dzieciak, który szuka zabawy i unika odpowiedzialności. Jak taki ktos ma pociąga wysublimowana, elegancka dojrzala kobietę?

Gość gość42
Hej, jednak nie ma tu żadnej kobiety ktora miałby chęc pobzykac sie?

Gość gość
ja młody wysoki 188 chetny na taka znajomość :) ktoś coś?:0

Gość Krisszper
Przystojny, wysoki(190), dobrze zbudowany 22 latek chętnie pozna Panią i nawiąże przyjaźń :) mój nr telefonu 889 036 538 lub mail krystianszpera@gmail.com Gwarantuje dyskrecje i miła znajomość :)