Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

82 kg i 166 cm 30 lat kobieta

Polecane posty

Gość gość

jestem nieźle okrągła ale nie otyłe. Jak mam schudnac bo próbowałam wszelkich diet białkowej dukana od dietetyczki gacy. Wszystko działało ale apetyt wszystko niweczyl. Jem masę słodyczy. Boje się ze w końcu przestanę się podobać narzeczonemu

Gość gość
Jesc niskokalorycznie,unikac slodkiego,unikac jedzenia wieczorami,wlaczyc do zycia wiecej ruchu a najlepiej regularny trening z wysilkiem fizycznym.

Zawsze można udać się do dietetyka. Ale nie nie takiego w jakieś klinice tylko do trenera z siłowni. Zawsze ułoży dietę ( koszt nie całe 100 zł za około 6 tygodni) a i o jakiś treningach można pomyśleć ;)

Gość gość
Dzięki za rady. Ciężko mi ćwiczyć ale mogłabym szybko chodzić? Któraś z was schudła?

Gość gość
Ja schudlam 7kg w niecałe dwa miesiące. Odstawilam slodycze (zupelnie) słodkie i gazowane napoje,pije tylko wodę z cytryna. Jem regularnie co 3 godziny. Nie ćwiczę poniewaz mam problemy ze stawami i niestety nie mogę. Startowalam z wagą74,5 teraz 67

Odpowiedni trener dobierze ćwiczenia nawet do wykonania w domu, pracy czy na spacerze. Sama ważyłam 80 kg ;) schudłam do 64 ale teraz od antykoncepcji niestety znów 68.

Gość gość
Czyli można? Ale jadły się normalnie tylko bez słodyczy? Kiedyś trenowałem z trenerem i w końcu tak dal mi w kość ze z wymiotów alarm i zrezygnowałam. Wy schudła się więc może napiszecie mi przykładowy jadłospis i ćwiczenia? Dziękuję bardzo

Gość gość
Normalnie,zdrowo! Mieso gotowane ,zupy,wazywa, owoce do godziny 16! Jogurty naturalne,kefir,chude wędliny,chleb jedynie żytni ok 3 razy w tygodniu. Rano codziennie platki owsiane gotowane na chudym mleku 0,5 lub 0% z zurawina suszoną. I efekty super! Nawet sie nie spodziewałam! A naprawdę stosowalam już chyba wszystkie diety typu kopenhaska itd. Dopiero zdrowe,mądre żywienie i efekty są!

Gość Kolorova
Dietetyk online dietetyk-belight ktoś słyszał? Znajoma wspominala ze korzysta i calkiem fajna dieta i widać efekty. Ja nie wierzyłam w diety ale zdrowe jedzenie o stalych porach to rzeczywiście zdrowe podejście i może powinnam sprobowac?