Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma kupuje pięciolatkowi telefon na gwiazdkę

Polecane posty

Gość gość

co o tym sądzicie? Bo dla mnie to grube przegięcie...

Gość gość
Dla mnie nie. Uważam to za optymalny wiek na telefon, też czekam na ten moment. Syn ogarniał telefon w wieku 1,5 roku. Potrzebuję mieć z nim kontakt, więc co w tym dziwnego?

Gość Jakie to żenujące
Ludziom naprawdę odbija na maksa!

Gość gość
16.03 ty tak serio???

Gość gość
A gdzie niby taki 5 latek sam chodzi że musisz mieć z nim kontakt?

Gość gość
ja nic nie sądzę. jej dziecko - jej sprawa.

Gość gość
5 lat to optymalny wiek na telefon? dobre:D, bo taki pięciolatek to już z kolegami zrobi sobie wypad, a może poprostu zechce poznać dziewczyne, wtedy taki telefon jak znalazł

Gość gość
Mój syn jak miał 6 lat dostał tablet, a telefon rok później. Takie czasy, teraz technologia wszędzie nas otacza, niech się uczą od małego.

Gość gość
moja w wieku 1,5 r ogarniala internet, teraz ma smartfona i tablet, na laptopie tez siedzi, młodsza ma 3 latka i tez ma smartfona i nie to tylko do zabawy ale normalnie na nim siedzi i wszystko umie.

Gość gość
Niech mu kupi nawet wibrator...to jej dziecko i czy wychowa glupka ktory nie umie nic tylko pic cole i siedziec na tablecie to jej sprawa

Gość gość
Ja j***e :/ Wychowa głupka? Raczej dziecko ktore idzie równo z postępem. Wszyscy moi znajomi ktorzy dostali komputery albo amigi wczesniej niz moj brat i ja (bo mamusia nie chciała wychować nas na głupków jak wspominasz) znaja lepiej systemy rozne, mieli lepsze stopnie na informatyce, najcześciej byli na takich kierunkach informatycznych i maja dobra prace. Moj brat grał w piłkę (czyli super wysportowany, dotleniony, bez nadwagi etc.) i przy tym dobrze sie uczył ze ścisłych przedmiotów ale co to dało jak do tej pory komputer dotyka jedynie by obejrzeć mecz :/ Moj maz miał szybko komputer i jakos nie przeszkodziło mu to w poznawaniu dziewczyn, nauce czy czymkolwiek. Teraz jest informatykiem i dobrze zarabia. Kto lepiej wyszedł?

Gość gość
ja uwazaqm, ze czas autorko idzie niestety do przodu, to nie lata 80! ogarnij sie, po pierwsze, nie widzisz, ze wtykasz kartofla w nier swoje sprawy? a po drugie, tak uwazam, ze to optymalny wiek. Moj syn tez dostanie tel kom w co najmniej 5 urodziny, nie bede go izolowac od nowinek technicznych. Na pewno nie bedzie to najnowszy ajfon hehehe, ale jakis ptzyzwoity ;)