Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo mi smutno

Polecane posty

Gość arigato___
Przecież sama to wyartykułowałaś? "Brakuje mi kontaktu z człowiekiem, który chce być ze mną blisko bo mnie lubi, a nie żeby mnie gnoić."

Gość arigato___
a to ciekawa mieszanka, oficjalnie jesteś najmilsza i uczynna... a tutaj wychodzi co innego coś tu nie gra

Gość gość
No właśnie wyartykułowałam, do coorvy nędzy, że potrzebuję bliskiej osoby która mnie będzie, uwaga, LUBIĆ. Czego nie rozumiesz? Następna idiotka, matko kochana, no naprawdę nic tylko się yeebnąć na linę, wszyscy poy******. I znowu (swoją drogą, jakie "oficjalnie"? lol), to że ktoś ma dosyć tego wszystkiego i ma gorszy dzień ewidentnie nie znaczy że zawsze taki jest. Logika powalająca, weź kobieto się zastanów co gadasz.

Gość londynek arrivederci
autorko, rada, daj raz doopy nieznajomemu w kiblu w disco, taki skok w nieznanome i zmiana charakteryzacji z dotychczasowej, dobrze ci to zrobi. A dlaczego mieszkasz z eksem? wyprowadź się w peezdu, pewnie za nic nie płacisz i z niego ciągniesz korzyści tylko

Gość gość
Napisałam już że się nie puszczam. Mieszkam z nim, bo tak mi wygodnie, bo ze zwierzakiem ciężko coś znaleźć, bo wychodzi taniej, bo jego znam a z kimś obcym nie wiadomo czy się dogadam. Nie tylko płacę swoją część, w ogóle cała chata jest na mnie i wszystkie rachunki. Nie mierz innych swoją miarą.

Gość Kasiaa111
Jeżeli chodzi o odchudzanie, to zdecydowanie polecam wam suplementy Thermo speed od firmy Olimp, mi udało się zrzucić kilka kilogramów w bardzo szybkim czasie podczas 30-40 minutowych biegów co drugi dzień :)